От Българския футболен съюз (БФС) официално представиха днес специално разработено

...
От Българския футболен съюз (БФС) официално представиха днес специално разработено
Коментари Харесай

БФС представи приложение за феновете на националните отбори

От Българския футболен съюз (БФС) публично показаха през днешния ден особено създадено интерактивно приложение за последователите на българските национални тимове.

Апликацията е част от огромния план на Българския футболен съюз и известната швейцарска компания за новаторски софтуерни решения в областта на спорта Blocksport и към този момент е налична за устройства с операционни системи Android и iOS.

Приложението, носещо името Team Bulgaria, дава опция на ентусиастите както да научават последните вести и статистики за всички национални гарнитури на България, по този начин и да вземат участие в специфични почитател задачи, да гласоподават в разнообразни анкети и да печелят точки, които на собствен ред да им донесат извънредни физически и цифрови награди и отстъпки.

През приложението всички последователи ще могат още да следят стрийминг на разнообразни мачове и интензивности в действително време, да купуват билети за мачовете на " лъвовете ", да предвиждат резултати, да споделят между тях посредством функционалността " почитател чат ", а интегрираният в приложението онлайн бутик на националните тимове дава бърз и елементарен достъп до всички налични продукти в онлайн магазина bfunion.shop.



Допълнителни екстри за ентусиастите са обществената стена, сплотяваща всички обществени канали на България и позволяваща мнения на потребителите, както и непрекъснато обновявана фото изложба от дуелите на другите ни сформира.

Приложението Team Bulgaria е първата стъпка от реализацията на амбициозната цел на БФС и Blocksport да трансфорат Българския футболен съюз в първата спортна федерация в света, построила цялостна цифрова екосистема.

В идните дни почитателите на националните тимове ще получат и достъп до особено създадени почитател токени, които ще оферират разнообразни равнища на цифрово участие със съответните привилегии и награди.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР