От Българската федерация по тенис разпространиха позиция по въпроса със

...
От Българската федерация по тенис разпространиха позиция по въпроса със
Коментари Харесай

Тенис федерацията: Грозна фалшива новина урони престижа на спорта ни

От Българската федерация по тенис разпространиха позиция по въпроса със слуха, който твърди, че са отказали да финансират пътуването на българския тим до Австралия, където той взе участие в новия шампионат АТР Cup.
Там те назовават изказванието " грозна подправена вест ", само че не внасят изясненост какво в действителност се е случило.
Единствено федерацията цитира правилника за осъществяване на АТР Cup, съгласно който уредниците поемат хотела, храната и вътрешния превоз на състезателите, а те сами си заплащат превоза до Австралия.
Проверка демонстрира, че един образцов билет отиване и връщане в самолетна компания " България Еър " коства към 1566 евро.
Припомняме, че в обществените мрежи се появи вест, която гласи, че Григор Димитров е платил целия престой на тима ни на ATP cup.
Според обявата, поместена в  страницата на " Българолюбие ", Българската тенис федерация е отказала да прати наш тим на шампионата, защото е счела, че не си заслужава да се харчат средства за него.
Твърди се още, че триумфите, които записахме - отборни победи над Англия и Молдова, самостоятелните 2 триумфа на Димитър Кузманов и успехите на Григор Димитров над Дани Еванс и Раду Албот, са реализирани под напътствията на персоналния треньор на първата ни ракета - Кристиан Гро.
Пълният текст с отговора на федерацията, можете да прочетете в SportLive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР