От Българската федерация по плувни спортове (БФПС) решиха да извадят

...
От Българската федерация по плувни спортове (БФПС) решиха да извадят
Коментари Харесай

Федерацията по плуване вади истината за случая “Антъни Иванов”

От Българската федерация по плувни спортове (БФПС) взеха решение да извадят истината по случая “Антъни Иванов ”.

“Ръководството на БФПС взехме решение да извадим истината по случая “Антъни Иванов ”. Така във вторник ще дадем публична конференция в Пресклуб “България ” от 11,00 часа напълно по случая ”Антъни Иванов ”. На нея ще бъдат изложени пред медиите всички обстоятелства и документи. Така всеки ще може да си направи точните заключения и изводи ”, съобщи президентът на БФПС Георги Аврамчев особено пред Sportal.bg.

На конференцията във вторник присъединяване ще вземат президентът на БФПС Георги Аврамчев, генералният секретар на централата Димитър Бобев, основният селекционер на националния тим на България Кристиян Минковски, Николай Вакареев - треньор в държавния отбор и някогашен персонален треньор на Антъни Иванов, именитият плувец и член на УС - Петър Стойчев, както и още няколко от членовете на Управителния съвет на БФПС.
 Адвокатът на Антъни Иванов: Федерацията му предложи заплата като на продавач в супермаркет Адвокатът на Антъни Иванов: Федерацията му предложи заплата като на продавач в супермаркет  Федерацията по плуване към този момент няма да предлага контракт на Антъни Иванов Федерацията по плуване към този момент няма да предлага контракт на Антъни Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР