От Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) потвърдиха, че

...
От Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) потвърдиха, че
Коментари Харесай

В Момента В България Се Извършва Масово Убийство! Блокирано Е От Полиция, 1300 Ще Бъдат Умъртвени

От Българската организация по сигурност на храните (БАБХ) потвърдиха, че в понеделник, 16 юли, в България ще дойде комисия от Главна дирекция " Здравеопазване и политика за потребителите " (SANTE) на Европейската комисия.
Дирекцията дава отговор за опазването на здравето на животните, а специфичната комисия към дирекцията би трябвало да ревизира по какъв начин българските ветеринарни управляващи съблюдават европейските регламенти за справяне със заразните болести при животните.

Комисията към SANTE идва по покана на шефа на БАБХ Дамян Илиев по отношение на огнищата на чума по дребния рогат добитък, които за първи път се появиха в България и Европейския съюз от края на юни.

Целта е на място да се откри дали ограниченията, подхванати от българските управляващи за неразпространение на болестта, подхождат на условията, разпоредени в европейското законодателство.

Стана ясно и че през днешния ден шефът на БАБХ Дамян Илиев ще направи инспекция на дейностите на ветеринарите в Югоизточна България, с цел да ревизира осъществяването на заповедите, издадени според българското и европейско законодателство, за защитните ограничения в трите огнища в Ямболска и Бургаска област.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР