От Атака отричат техният лидер Волен Сидеров да води листата

...
От Атака отричат техният лидер Волен Сидеров да води листата
Коментари Харесай

Атака отрича преговори за евролистата

От " Атака " отхвърлят техният водач Волен Сидеров да води листата на Патриотите за евроизборите. Това стана ясно от фейсбукстраницата на Волен Сидеров. Те назовават " откровени неистини " информацията, че са водени диалози за присъединяване в евролистите.

" До момента диалози за идните евроизбори не са водени в обединението " Обединени патриоти - НФСБ, АТАКА и Вътрешна македонска революционна организация " и надлежно въпросът за водаческото място на евролистата не е поставян ", написа на обществения профил на атакиста.

В поста се твърди, че водачът на партията ще сложи тематиката за възнагражденията на всички евродепутати от всички партии - кой какъв брой е получил и заделил в персонални сметки.

Сидеров ще предложи законодателни промени за повече надзор и отчетност на евродепутатите. Той ще упорства всички претенденти за евродепутати да заявяват отвод от големите суми, които получават несправедливо. Според написаното мнение, тези пари би трябвало да бъдат дарявани за животоспасяващи цели. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР