От Асоциацията на потребителите в Турция предупреждават за наличие на

...
От Асоциацията на потребителите в Турция предупреждават за наличие на
Коментари Харесай

Турската Асоциация на потребителите предупреждава за фалшиви оферти за почивки

От Асоциацията на потребителите в Турция предизвестяват за съществуване на доста подправени реклами за почивки в страната, съобщи Анадолската организация.

Левент Кючук, ръководител на Асоциацията на потребителите, посочи, че през последните години доста жители са станали жертви на подправени уеб сайтове при запазване на почивки.

" Нашите консуматори, които вършат резервации, като избират туристически компании от търсачките в интернет, би трябвало да бъдат доста деликатни, тъй като измамниците вършат доста подправени реклами в интернет ", сподели Кючук.

Той обърна внимание на увеличаващия се брой хора и компании, които работят с лъжлива цел.

Потребителите би трябвало да изберат компанията, която са проучили добре, а не първата компания, на която попаднат в търсачката, добави Кючук.

Той уточни, че Асоциацията на потребителите в Турция се е сблъскала с проблемите на доста консуматори, които са изгубили парите си от измамници и надлежно не са могли да отидат на отмора. Кючюк добави, че измамниците незабавно желаят от жителите да извършат паричен превод, предава Българска телеграфна агенция.

Председателят на Асоциацията на потребителите сподели, че изключително значими за потребителите при избора на отмора са и мненията, направени по адрес на компанията.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР