От Асоциацията на организациите на българските работодатели, обединяваща АИКБ, БСК,

...
От Асоциацията на организациите на българските работодатели, обединяваща АИКБ, БСК,
Коментари Харесай

АОБР с декларация във връзка с предлагания ред за изменение за внасяне на авансовите вноски за корпоративен данък на база на данъчната печалба, декларирана за 2018 г.

От Асоциацията на организациите на българските работодатели, сплотяваща АИКБ, БСК, БТПП и КРИБ, изпратиха декларация до медиите.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1487
Тя е по отношение на предлагания ред за изменение за внасяне на предплатените вноски за корпоративен налог на база на данъчната облага, заявена за 2018 година Публикуваме декларацията без редакторска интервенция:

"Асоциацията на организациите на българските работодатели твърдо поддържа всички рационални ограничения, предлагани по отношение на въведеното изключително състояние, оповестено с решение от 13 март 2020 година на Народното събрание.

Васил Велев: Трябва да се направи всичко допустимо стопанската система да работи

Като показваме удовлетворение от постигнатата чуваемост и приветстваме предлаганото удължение на периодите в ЗКПО до 30 юни 2020 година, изрично се противопоставяме на импортираните оферти от народни представители сред първо и второ четене на Законопроекта за ограниченията по време на изключителното състояние, оповестено с решение от 13 март 2020 година на Народно събрание, свързани с междинните периоди за отчитане и по-конкретно предлагания ред за изменение за внасяне на предплатените вноски за корпоративен налог на база на данъчната облага, заявена за 2018 година

Така предлаганият режим не отразява действителната икономическа обстановка и предстоящите резултати за настоящата година в условия на криза.

Да се предлага бизнесът да заплащат налог върху нещо, което не съществува, е парадокс. Да дължиш служебно избран от Национална агенция за приходите налог на банкрутирал или изгубил огромна част от активността си бизнес, е в най-хубавия случай децимация или напряко геноцид над цялата българска промишленост.



Настояваме за незабавно решение в границите на деня и отдръпване на предлагането на народните представители.

Очакваме на следващия ден в пленарна зала да бъде гледан текст, който да връща остарелия режим на заплащане на база планирана основа ".

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1487  Починалите в Иран от кононавируса към този момент са 1284 Починалите в Иран от кононавируса към този момент са 1284  COVID-19 отложи завръщането на COVID-19 отложи завръщането на " Приятели "    Задържаха роми, струпали се пред банка в Пазарджик Задържаха роми, струпали се пред банка в Пазарджик
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР