От Антикорупционния фонд са изпратили въпроси до министъра на вътрешните

...
От Антикорупционния фонд са изпратили въпроси до министъра на вътрешните
Коментари Харесай

АКФ с въпроси към Маринов за ”Осемте джуджета”, засега той не отговаря

От Антикорупционния фонд са изпратили въпроси до министъра на вътрешните работи Младен Маринов по отношение на тяхното следствие ”Осемте джуджета ”. Въпросите са по отношение на полицейската защита пред заведението и контрола върху активността на компания ”Делта гард ”.
, макар публично изпратеното до министерството питане.
Това са въпросите от “Осемте джуджета ”, на които министър Младен Маринов отхвърля да отговори седмици наред - за полицейската защита на ресторанта на ул. “Шандор Петьофи ”, за контрола върху активността на “Делта гард ” и дали брат му работи за Петьо Еврото:
ДО ПРЕСЦЕНТЪР НА Министерство на вътрешните работи И МИНИСТЪР МАРИНОВ:
Във връзка с следствие на АКФ, адресирам следните въпроси на вниманието на министъра на вътрешните работи:
В продължение на минимум две години (от септември 2018 година) на ъгъла на улиците “Шандор Петьофи ” и “Цар Асен ” в София пази патрулна кола. Каква е повода за тези охранителни дейности?
В част от кореспонденцията на забъркани лица в юридическия спор към групата компании “Изамет ” се загатват диалози с министри във връзка на дейности на охранителна компания, а такава активност е под контрол на Министерство на вътрешните работи. Отправяни ли са към вас въпроси и молби по въпроса за физическата защита на заводите на групата компания “Изамет ” в София и Дупница за интервенция в тази ситуация?
В едно от изказванията на забъркани в абсурда Ваш брат работи и прави охранителна активност за някогашния началник на столичното разследване, в този момент юрист, Петьо Петров.
Моля за Вашия коментар ", пишат от организацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР