От английския Лийдс Юнайтед намериха интересен начин да пресъздадат отложения

...
От английския Лийдс Юнайтед намериха интересен начин да пресъздадат отложения
Коментари Харесай

Напук на коронавируса: Лийдс изигира по забавен начин мача с Кардиф

От британския Лийдс Юнайтед откриха забавен метод да пресъздадат отсрочения мач от Чемпиъншип против Кардиф Сити. Лийдс реши да изиграе срещата с уелския отбор на небезизвестната игра FIFA 20.

Клубът е един от всичките професионални клубове на Острова, които нямат мачове поради пандемията, обзела целия свят. Лийдс е втори във краткотрайното класиране и се бори за промоция във Висшата лига, откакто е водач със 71 точки, една пред втория УБА.

„ На някой различен също да му е скучно? Нека поиграем FIFA и да забележим крайния резултат?”, написаха от Лийдс в Twitter.

Мачът бе прегледан от повече от 50 хиляди почитатели в една от обществените мрежи, като почитателите на Лийдс можеха да разясняват по време на срещата. Мачът започва с здрависване сред двата тима, откакто от компанията, направила играта, не го отстрани, въпреки последните срещи във футбола на Англия да не се виждаха поздравления сред двата тима.

„ Тотално занемаряване на разпоредбите! Не забравяйте да участвате в акцията #ЧистиРъце на Световната Здравна Организация, защото в този момент не се прави така”, написаха от Лийдс.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР