От актуализацията на бюджета очакваме 100 млн. лева за зимно

...
От актуализацията на бюджета очакваме 100 млн. лева за зимно
Коментари Харесай

Комитова: Лъжите на господин Нанков почват да ми идват в повече, той ме напада лично

От актуализацията на бюджета чакаме 100 млн. лв. за зимно разчистване. Няма да получим 1,5 милиарда лв., контрактувани от предходното държавно управление. Това съобщи в ефира на Нова телевизия служебният министър на районното развиване Виолета Комитова.

56 млн. лв. са обезпечени за Автомагистрала " Черно море ", а господин Беличев разпорежда на компаниите 199 млн. лв. и те работят по един излъган контракт. Няма по какъв начин служебното държавно управление да обезпечи пари за това, само че търсим решение на проблема. Отсечката е от Чирпан до Стара Загора, посочи още тя.

По думите ѝ за Хемус са раздадени 1 милиарда лв. като задатъци. Парите са във компаниите и са дадени преди 2 години по времето на господин Николай Нанков и госпожа Петя Аврамова.

" Моите съперници ме атакуват по 2 или по 3-ма, някаква глутница са, а аз просто споделям истината ", изясни Комитова.

" Никой не се е легитимирал, че строи на права 4 от Автомагистрала Хемус. Житейската логичност е, че не се афишира, тъй като бе декларирано, че автомагистралата ще бъде приключена през 2024 година, даже се строи нелегално. Всички бързаме, само че кой носи отговорност за основата на пътя. Лъжите на господин Нанков почват да ми идват допълнително. Той не ме опровергава, а ме атакува персонално. Г-н Николай Нанков от ГЕРБ е доста сърдит и наскърбен, че към този момент не е на пътя на бюджета към строителните компании. Той излъчва неистини, които объркват хората. Това е доста безценен градеж и не би трябвало да лъжем хората. Аз не съм в предизборна акция, само че той на следващия ден излиза от Парламента и влиза в предизборна акция. Каня го на обществен спор, хабер му изпращам ", съобщи още Комитова и добави, че е в полза на всички автомагистрала Хемус да се построи, само че това би трябвало да се направи качествено и да се управлява процеса.

В ефира на Нова се включи и Стоян Беличев, някогашен шеф на " Автомагистрали " ЕАД, които съобщи, че няма неизвестен строител. " Имаме един единствен строител и това е Автомагистрали, останалото е доставката и депонирането на материали ", сподели той.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР