От Академията на филмовите изкуства и науки обявиха, че миналогодишните

...
От Академията на филмовите изкуства и науки обявиха, че миналогодишните
Коментари Харесай

Рами Малек и компания раздават Оскарите

От Академията на филмовите изкуства и науки оповестиха, че миналогодишните носители на премия „ Оскар “ в актьорските категории ще връчват статуетките на спечелилите за 2020-а на церемонията на 9 февруари. Това значи, че Рами Малек, Оливия Колман, Махершала Али и Реджина Кинг ще зарадват сътрудниците си със заветните призове на Академията.

„ Обичаме да съблюдаваме традицията предходните спечелили да почитат сътрудниците си. Развълнувани сме още веднъж да посрещнем тези четири невероятни гения на нашата сцена “, споделиха продуцентите Линет Хауъл и Стефани Алън.

Малек прибра „ Оскар “ за най-хубав артист за превъплъщението си на Фреди Меркюри в „ Бохемска рапсодия “. Колман беше отличничката измежду дамите за ролята на кралица Анна във „ Фаворитката “. Али и Кинг завоюваха наградите за поддържащи функции за „ Зелената книга “ и „ Ако Бийл Стрийт можеше да приказва “.

Очаква се скоро да бъдат оповестени и още звезди, които ще връчват статуетките на сътрудниците си.

Както стана ясно, за втора поредна година церемонията ще бъде без водещ. Твърди се, че от Академията обмислят да съберат звезден тим, който да забавлява публиката, само че за в този момент няма формален коментар по тематиката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР