От Агенция Пътна инфраструктура припомнят за извършваните ремонтни дейности по

...
От Агенция Пътна инфраструктура припомнят за извършваните ремонтни дейности по
Коментари Харесай

АПИ припомня за ремонтите по АМ Хемус

От Агенция " Пътна инфраструктура " напомнят за осъществяваните ремонтни действия по автомагистрала " Хемус ".

Пътната организация осведоми за положението на придвижването във връзка ремонта на носещите колони на виадукт " Коренишки дол " на 36-ти км на автомагистралата.

Ремонтът стартира на 20-ти април и все още по моста транспортните средства, които се движат в посока София, минават през платното за Варна. Работата на екипите е върху с тълбове 3,4,5 и 6, които се намират по оборудването в посока София.

Причина за ограничаването на придвижването е минимизиране на вибрациите от колите, с цел да се обезпечи сигурността на процеса и служащите.

 Снимка 368743
Източник:

Виадуктът не е обновяван от основаването му през 1986 година

До края на ремонтните действия придвижването е пренасочено в двете посоки в платното за Варна. Ограничението на скоростта е до 50 км/ч.

Ограничено е и придвижването на тирове по Автомагистрала " Хемус " . Рестриктивни ограничения са наложени в сектора от 30-ти до 47-ми километър.

Тежкотоварните коли се отклоняват при 30-ти км от пътен възел " Витинска река " по път I-1 София - Ботевград и път II-17 Околовръстен път на Ботевград, след което се връщат назад на Автомагистрала " Хемус " при 47-ми км при пътен възел " Ботевград " и назад.

АПИ предлага и различен маршрут на пътя, защото и на път I-1 София-Ботевград се прави непълен ремонт. Обход може да бъде изработен през II-16 София-Своге-Мездра през Искърското дефиле.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР