От 9 часа ще има пленарно заседание на Народното събрание.Предстои

...
От 9 часа ще има пленарно заседание на Народното събрание.Предстои
Коментари Харесай

Предстои второ гласуване на законопроект за изменение и допълнение на Закона за хазарта

От 9 часа ще има пленарно съвещание на Народното събрание.

Предстои второ гласоподаване на законопроект за изменение и допълнение на Закона за хазарта (Вносители: Даниела Дариткова и група народни представители, на 5 юни. Приет на първо гласоподаване на 17 юни).

Първо гласоподаване ще има на законопроекта за изменение и допълнение на Закона за локалните налози и такси (Вносители: Менда Стоянова и група народни представители, 10 юли).

В дневния ред е и точката за избор на заместник-председател на Комисията за финансов контрол, управляващ ръководство „ Застрахователен контрол “ и член на Комисията за финансов контрол, подпомагащ политиката й по разбор и оценка на рисковете на финансовите пазари, рационализиране на надзорната процедура и отбрана на ползите на вложителите, застрахованите и обезпечените лица (Процедурата по избора е според правила, признати с Решение на Народното събрание от 2 юли).

Депутатите ще създадат второ гласоподаване на законопроект за изменение и допълнение на Закона за локалното самоуправление и локалната администрация (Общ план, направен от Комисията по районна политика, благоустройство и локално самоуправление въз основа на признатите на първо гласоподаване на 16 юли. законопроекти с вносители: Александър Ненков и група народни представители (1 юли); Искрен Веселинов, Емил Христов, Александър Ненков и Младен Шишков (на 9 юли).

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР