От 9.30 часа е насрочено Разпоредително заседание по НОХД 138/20

...
От 9.30 часа е насрочено Разпоредително заседание по НОХД 138/20
Коментари Харесай

Два съдебни процеса за причиняване на смърт тръгват утре в съда на Враца

От 9.30 часа е планувано Разпоредително съвещание по НОХД 138/20 година с обвиняем А. И. Обвинението против него е за това, че на 1- ти април, предходната година, съзнателно е умъртвил дядо си Л. А. от село Крива бара, посредством два удара с дървена бухалка по главата. Мъжът е умрял в плевенска болница, където е бил настанен за лекуване.
Утре в същия час, различен углавен състав на Окръжния съд ще организира Разпоредително съвещание по НОХД 139/20 година Подсъдим е С. Т. упрекнат в това, че на 15-ти юни 2019 година в село Манастирище при ръководство на „ Опел Астра “ нарушил разпоредбите за придвижване. На нерегулирано кръстовище той не пропуснал движещият се от дясната му страна и идващ по равноценен път Ц. Ц., който управлявал мотоциклет „ Хонда 919 “ без регистрационни табели.
При последвалия удар по несъобразителност е предизвикал гибелта на мотоциклетиста. Пострадалият Ц. Ц. е съпричинител на злополуката с съдбовен край, защото той също е нарушил разпоредбите за придвижване, като управлявал с превишена скорост - прецизират от "Връзки с обществеността " на съда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР