От 9.30 ч. до 15.00 ч. утре движението за София

...
От 9.30 ч. до 15.00 ч. утре движението за София
Коментари Харесай

Движението за София в тунел Топли дол на АМ Хемус утре ще е в една лента 

От 9.30 ч. до 15.00 ч. на следващия ден придвижването за София в тунел "Топли дол " на Автомагистрала "Хемус " ще е в една лента заради ремонт на осветителната система на оборудването, оповестиха от АПИ. Ще бъде лимитирано прекосяването в дейната лента, а трафикът ще се реализира в изпреварващата.

От 9 ч. до 18 ч. придвижването по път II-18 /Софийски околовръстен път/ в региона на Чепинци - при 57-ми км, и при Требич - 43-ти км, ще се реализира поетапно в една лента. В двата сектора ще се инсталират рамки на изграждащата се електронна система за събиране на такси за прилагане на републиканската пътна мрежа на база изминато разстояние за транспортни средства над 3,5 тона /тол/.

Необходимо е водачите да карат деликатно по Софийския околовръстен път в региона на Чепинци и Требич, със съобразена скорост и да съблюдават прецизно пътната сигнализация, предизвестяват от АПИ.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР