От 82-годишна проститутка до оргия с 500 човека, това са

...
От 82-годишна проститутка до оргия с 500 човека, това са
Коментари Харесай

Най-изумителните секс рекорди

От 82-годишна продажница до оргия с 500 индивида, това са най-странните секс върхове, които няма да видите в Книгата на Гинес.

Най-големият пенис – 34.2 см

Мъжът с максимален пенис, измерен и документиран от доктор Робърт Дикинсън при започване на 20-ти век, се е радвал на геройство с дължина 34.2см и обиколка 16см.

Настоящият жив рекордьор обаче е Джона Фалкън, който има пенис с дължина 32см, измерен онлайн по малкия екран, което го прави един от малцината, способни да поддържат това изказване с доказателства.

Най-голямата вагина

Най-голяма вагина евентуално е принадлежала на дамата колос Ана Суон (1846-1888г), забележителна жена, сложила разнообразни върхове, отнасящи се до деликатните й елементи. Тя била родена с естествени размери, само че почнала да пораства доста бързо като дете и най-после стигнала височина 233см на 19 години. Решила да припечели нещо от необичайния си размер, тя се присъединила в цирк и обикаляла Шотландия, където се срещнала с капитан Мартин Бейтс – също исполин, висок 213см. Двамата се оженили през 1872г, което ги прави най-високата женена двойка в света, връх неподобрен и до през днешния ден.

Суон и Бейтс заживели фамилно и си построили къща, цялостна с големи мебели, в това число голяма спалня, на която консумирали брака си. На 18 юни 1879г, тя родила най-голямото бебе в историята. То тежало 11.8кг и било дълго 86см. За страдание не оживяло при раждането, само че му създали отливка, която през днешния ден е изложена в Кливландския музей. Главата е най-голямата част от тялото на едно бебе. При това на Суон, обиколката на главата му била 48см, което значи, че при раждането е имала разобличаване най-малко 15 см. Това е много, имайки поради, че при обикновено раждане е към 10см.

Най-плодовитата майка – 69 бебета

Фьодор Василиев (1707 – 1782) бил селяндур от Шуя, Русия. Самият той бил изцяло елементарен човек, само че първата му жена, Валентина Василиева, сложила връх за най-вече родени деца. Тя родила общо 69 деца. Малко е известно за живота й обаче. Не се знае по кое време е родена, нито по кое време е умряла. 16 пъти е родила близнаци, 7 пъти тризнаци и 4 пъти четиризнаци, което прави общо 27 раждания. 67 от бебетата оживели.

Днешният международен връх за раждане е на Леонтина Албина от Сан Антонио, Чили. Вече на 60 и недостатък години, тя твърди, че е майка на 64 деца. От тях, 55 са документирани. Майката с най-вече деца, които не са близнаци пък, е Ливия Йонс. 44-годишната румънка е родила 18-тото си дете в Канада през 2008г.

Най-далеч изстреляна сперма – 6м

Хорст Шулц постигнал това със „ доста “ количество семенна течност. Той също по този начин държи върха за най-голяма височина (3.75м) и най-висока скорост на еякулация (69км/ч).

Най-възрастната продажница – 82 години

Проституцията е известна като най-старата специалност на света. Полицията в Тайпе пък пресмята, че 82-годишната „ Баба “, както я назовават, е най-възрастната, работеща продажница. Тя почнала преди към 40 години, откакто мъжът, с който живяла от 20 години, умрял. Задържала се в бизнеса като вземала 10 или даже 20 пъти по-малко от останалите проститутки.

Най-голямата оргия – 250 двойки

Япония сполучливо е сложила нов международен връх – 250 мъже и 250 дами се съгласили да вършат секс на едно и също място едновременно, образувайки най-голямата оргия. Събитието се провело в вместилище с професионален снимачен екип, снимал всичко. Всички пози и дейности по време на оргията били хореографирани, с цел да са в синхрон двойките.

Макар да се води за „ оргия “, в действителност 250-те двойки (предварително тествани за болести) правели секс единствено с сътрудниците си и не се разменяли. Всеки може да си закупи записа на оргията на DVD.

Най-много сътрудници – 919 мъже за един ден

Lisa Sparxxx е известна американска порно актриса. Тя е правила секс с 919 мъже за един ден, поставяйки нов международен връх. Това се е случило по време на Eroticon 2004, полска спогодба на порното. Въпросният връх е бил подобряван два пъти преди този момент, през 2002 и 2003г, когато броят на мъжете е бил надлежно 646 и 759.

Най-дългата мъжка мастурбация – 10 часа

Масанобу Сато през 2009г в Сан Франциско сложил международен връх като се самозадоволял 9 часа и 58 минути. Той пристигнал чак от Япония за маратона по мастурбация, въоръжен с разнообразни полови играчки. Освен това върхът, който подобрил, отново бил негов. Предишната година, той съумял да издържи 9 часа и 33 минути.

Най-силната вагина – подвига 14кг

42-годишната рускиня Татята Кожевникова има най-силната вагина в света. Наистина, разрушила е върхове, с цел да получи това самопризнание. Тя е съумяла да вдигне 14кг тежести с вагината си. Постигнала го е като е упражнявала интимните си мускули съвсем 15 години. „ След като родих, интимните ми мускули бяха доста слаби. Четох книги за Дао и научих, че дамите в древността са се справяли с този проблем, употребявайки дървени топки. “

Най-възрастният татко – 90 години

Най-възрастният татко в света е станал баща най-малко за 21-ви път и то на 90 години. Индийският фермер Нану Рам Джоги, който се оженил за четвърти път, твърди, че не желае да стопира и възнамерява да продължи да прави деца най-малко до момента в който стане на 100. Г-н Джоги признава, че не е сигурен какъв брой деца са му родили четирите му съпруги – знае за 12 сина, 9 дъщери и 20 внука.

Източник: iskamdaznam.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР