От 7 до 11 август 2019 във фестивалната зона на

...
От 7 до 11 август 2019 във фестивалната зона на
Коментари Харесай

Street food & Art Festival ще се проведе в Бургас и Варна

От 7 до 11 август 2019 във фестивалната зона на SPICE Music Festival на Пристанище Бургас ще се организира Street food & Art Festival, който сплотява няколко типа изкуство кулинария, лятно кино, музика, литература и спектакъл. Кулинарни блогъри и влогъри ще покажат умения онлайн пред почитателите си, дават обещание уредниците на събитието.


Събитието към този момент се организира в парка към Гребната база в Пловдив от 1 до 4 юли, а от 28 август до 1 септември 2019 Варна ще поеме кулинарната щафета като приюти второто издание на Street food & Art Festival „ Кино и Храна ” в зоната на Аквариума в Морската градина.

Артисти и музиканти ще влязат в ролята на готвачи, професионални кулинари ще показват уменията си, известни лица от телевизионни излъчвания ще се срещнат с феновете си, до момента в който се любуват на дегустации и кулинарни демонстрации, описват уредниците.

Те допълват, че особено подбрани заведения за хранене и кухни на колела ще подготвят прясна и вкусна храна във всеки от фестивалните дни. Очакват се и посетители от близки балкански страни.

В последния фестивален ден в Бургас, морският град ще бъде хазаин на първите European Street Food Awards (Европейски стрийт фууд награди) за България. Състезание ще излъчи българския представител за Големия край в Малмьо, Швеция в края на септември.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР