От 7 април екипи от доброволци от община Хасково ще

...
От 7 април екипи от доброволци от община Хасково ще
Коментари Харесай

Доброволци ще помагат при изплащането на пенсиите в Хасково

От 7 април екипи от доброволци от община Хасково ще спомагат на възрастните хора и на чиновниците на пощенските станции за съблюдаване на реда и за недопускане на скупчване на хора и основаване на напрежение при изплащането на пенсиите, оповестиха от кметската администрация.

``
реклама
Доброволни екипи и чиновници на общинското дружество " Екопрогрес " ще дезинфекцират през няколко часа местата към пощенските клонове, където се събират повече хора.

В селата от община Хасково пощенските чиновници ще бъдат подкрепени от кметовете на обитаемоте места и също от доброволци при нужда. Там общината към този момент обезпечи дезинфектанти за публичните места, които се посещават от повече хора, допълниха от общината.

От там осведомиха, че кметът на Хасково Станислав Дечев и управлението на районното ръководство " Български пощи " - Хасково са прецизирали взаимни ограничения за сигурност по отношение на идното погашение на пенсиите. На клиентите на пощите се предлага да носят маски, както и прецизно да съблюдават отдалеченост от 2 метра между тях. Изплащането на пенсиите и обществените помощи ще се прави по разгласен график, плануват изискванията.

За интервала на погашение на пенсиите в пощенските станции се вкарва предпочитано обслужване на клиенти над 60 години от началото на работния ден до 12,00 часа, според настоящите графици. Клиентите под 60 години, както и тези, на които се постанова да бъдат обслужени отвън графика за пенсии, би трябвало да посещават пощенските клонове отвън този времеви диапазон, поучават от общината.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР