От 6 юли Huawei разширява портфолиото си от интелигентни продукти

...
От 6 юли Huawei разширява портфолиото си от интелигентни продукти
Коментари Харесай

Huawei започва продажбата на серията лаптопи Matebook в България

От 6 юли Huawei уголемява портфолиото си от интелигентни артикули в България с още една категория – ултрапреносимите преносими компютри от серията Matebook.

Те ще се оферират в комерсиалните мрежи на Технополис, Техномаркет, Зора и сътрудниците на дистрибутора Polycomp, измежду които Ardes.bg, Laptop.bg, Стантек, Жар Компютърс, Техмарт, Plesio, Ozone.bg и други. Българските консуматори ще имат богат избор от 4 нейни представители в общо 6 систематични конфигурации. Те са 13.9-инчовият флагшип модел с тъч екран Matebook X Pro, ултратънкият 13-инчов повсеместен мобилен сателит Matebook 13, и надлежно 14 и 15.6-инчовите елегантни машини от междинния ценови клас в лицето на Matebook D14 и D15.

Всички модели се отличават с съвсем безрамков FullView екран, елегантно железно тяло, бутон за включване с различаване на пръстов отпечатък и поддръжка на интелигентни функционалности за взаимно потребление на преносим компютър и смарт телефон Huawei, известни като Multiscreen collaboration или мултиекранно взаимоотношение. Huawei Matebook X Pro идва с Windows 10 Pro, a Matebook 13, Matebook D14 и Matebook D15 – с Windows 10 Home.

Huawei Matebook X Pro

13.9-инчовият Huawei Matebook X Pro тежи единствено 1.33 кг и е основан за динамичните хора на бизнеса и основатели на цифрово наличие, които търсят ултрамобилност, висока издръжливост на батерията, супер подробен и ослепителен екран и излъчващ по едно и също време жанр и уникалност външен тип. Утратънкото, едвам 14.6мм железно шаси идва с пясъчна полировка и се предлага в Emerald Green цвят в Технополис, и в цвят Space Gray в останалите изброени сътрудници.

Камерата на модела е вградена в клавиатурата, което разрешава елементарно да се задейства и деактивира, както и екранът да остане съвсем безрамков от всички страни. Той е решен в ексцентрично съответствие 3:2, доста поудобно както за бизнес задания, по този начин и за основаване на наличие. С 3K резолюция (3000x2000), неговият LTPS сензорен екран поддържа 100% от цветовата гама sRGB, както и 10-точков мултитъч, с помощта на който взаимоотношението с устройството е извънредно интуитивно и прелестно. Дори без да го докосвате, можете да извършите скрийншот с жест с три пръста пред екрана.

Хардуерно системата е не по-малко впечатляваща. С 10-о потомство Intel® Core™ i7- 10510U процесор, 1TB SSD и NVIDIA® GeForce® MX250 видеокарта, работеща с 2GB GDDR5, тя е подготвена да посрещне както професионална работа с графика и видеообработка, по този начин и консумация на видео наличие. Удоволствието от последното се усилва от 4-те вградени висококачествени представители. Интелигентна охлаждаща система динамично превключва сред въздържан и деен режим, а технологията HUAWEI Shark Fin Fans 2.0 способства за отлична вентилация при на практика безшумна работа.

Независимо дали постоянно пътувате или просто постоянно сте отвън офиса, ще оцените батерията с потенциал от 56Wh, издържаща цялостен работен ден, както и 65-ватовото плътно Type-C зарядно, което е съвместимо и със SuperCharge технологията на смарт телефон флагманите на Huawei като P40 Pro, Mate Xs, Mate 30 Pro, P30 и P30 Pro и други.

Huawei Matebook 13

13-инчовият Matebook 13, приближаващ в цвят Space Gray, е основан на мобилния процесор AMD Ryzen™ 5 3500U с графична карта Radeon™ Vega 8 и 512GB SSD. Дисплеят с тънка рамка и съответствие на страните 3:2 е с резолюция 2160 X 1440 пиксела и също поддържа 100% от sRGB гамата. Батерията с потенциал 42Wh устоя до 10 часа нормална приложимост и се зарежда с плътно Type-C зарядно, като 15 минути в контакта дават заряд за към 2 часа и половина офис работа.

Huawei Matebook D14 и D15

HUAWEI MateBook D14 и D15 идват надлежно с 14 и 15.6-инчови 1080p екрани с резолюция 1920x1080 и необятен ъгъл на видимост от 178 градуса. И от двата размера у нас ще се продават конфигурации, основани на AMD Ryzen™ 5 3500U или AMD Ryzen™ 7 3700U с Radeon™ Vega 8/ Radeon™ Vega RX 10 графика и 8GB DDR памет. SSD пространството за предпазване е 512GB, като Matebook D15 ще се предлага и в побюджетна настройка с 256GB. Батерията е с потенциал 42Wh за D15 и 56Wh за D14. Цветът на металния корпус при двата модела е Mystic Silver.

Мултиекранно взаимоотношение с Huawei Share

Лаптопите на бъдещето ще бъдат по-интелигентни, по-ефективни и по-свързани и всички модели от серията Huawei Matebook са огромна крачка към това бъдеще. Всички те оферират новаторските функционалности за интелигентно взаимоотношение сред хардуера и софтуера на вашия смарт телефон и преносим компютър, обединени под името Мултиекранно взаимоотношение (Multiscreen Collaboration, основано на технологията Huawei Share при смарт телефони с Huawei EMUI 10.1 интерфейс.

Една от най-често изпълняваните задания е прехвърлянето на фотоси и видеа от смарт телефона към преносимия компютър, което се извършва без никакви кабели, на правилото drag-and-drop, и към 100 фотоси се трансферират за към 3 минути. Но мултиекранното взаимоотношение дава надалеч по-богати и забавни благоприятни условия за взаимна работа на смарт телефона и таблета, правейки мост сред Android и Windows системите.

Например, можете да възпроизвеждате видео или музика от приложенията на смарт телефона си, само че да употребявате по-големия екран и по-мощни представители на преносимия компютър си. Или да продължите чата, който водите на смарт телефона си, пишейки от по-голямата и комфортна клавиатура на преносимия компютър си, или да употребявате камерата и екрана на преносимия компютър си за видео диалог, стартиран или признат от смарт телефона.

На процедура, смарт телефонът и преносимият компютър ви работят като едно устройство, интелигентно споделяйки наличие, с цел да ви обезпечат най-удобното потребителско преживяване.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР