От 6 на 35 лв., или почти 6 пъти, да

...
От 6 на 35 лв., или почти 6 пъти, да
Коментари Харесай

Таксата за регистрация на автомобил скача 6 пъти

От 6 на 35 лева, или съвсем 6 пъти, да се вдигне таксата за първична регистрация на автомобил, планува нов план за промени в Тарифа №4 на МВР., написа " Монитор ".

Документът дефинира таксите, които министерството събира за осъществяваните от него административни услуги, и е възложен за публично разискване. Същата цена към този момент ще важи и при възобновяване на прекъсната регистрация, а сега тази услуга коства 80 лева, написа novini.bg.

Предвижда се още към този момент да се заплащат по 4 лева за приемане на ваучър „ Водач на МПС без санкции ”,известен като „ златен ваучър “.

Първоначалната регистрация на ремарке или полуремарке към този момент ще коства 30 лева, вместо сегашните 2 лева Собствениците на мотопеди, мотоциклети и триколесни возила пък ще заплащат 28 лева за първичното вписване, а не 2 лева

За да се промени регистрацията на транспортното средство, без да се сменят табелите, ще се събира такса от 20 лева За издаване на позволение за краткотрайно придвижване без промяна на табели с регистрационен номер ще се събира такса 10 лева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР