От 6 март, 20.00 ч., зрителите пред малкия екран ще

...
От 6 март, 20.00 ч., зрителите пред малкия екран ще
Коментари Харесай

Романтичният сериал „Мистична любов“ с премиера в ефира на DIEMA FAMILY

От 6 март, 20.00 ч., феновете пред дребния екран ще могат да гледат епизодите на най-новия “. Поредицата от основателя Сурадж Барджатя, който работи по плана цели 8 години, ще се излъчва всяка делнична вечер от 20.00 ч. в ефира на. В нея се споделя за невероятното другарство сред момче, което води духовно насочен живот и решително момиче с жив интерес към танците. Приятелство, което ще прерасне в същинска и красива обич .

Премиерният сериал „ Мистична обич “ подчертава върху двамата млади основни герои Нарен и Пуджа, които са радикално разнообразни. Нарен си пада по духовното, учи логика на психиката и съвсем не чете новините. Изгубен в личния си свят на медитация, той е бунтовник и мистерия, която и родителите му не могат да разгадаят. Пуджа въпреки това е всичко, което Нарен не е – блага, уверена и отворена към хората. Затова родителите на Нарен вземат решение, че тя е момичето, от което той се нуждае в живота си.
 Мистична обич NOVA
Химията сред младите артисти Шийн Дас и Акшай Мхатре на екрана и завладяващият сюжет довеждат на сантименталната поредност голям триумф в родината на продукцията. И двамата основни артисти вършат дебюта си в малкия екран с „ Мистична обич “, чийто сюжет е основан на любовната история на Менака и Вишвамитра в актуален вид.
 Мистична обич NOVA-->
Има ли цялостно благополучие и притеглят ли се в действителност противоположностите? Отговорите на тези въпроси феновете ще могат да проследят в епизодите на премиерния сериал „ Мистична обич “ по. Гледайте всяка делнична вечер от 6 март, 20.00 ч.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР