От 6 до 8 септември 2019 г. в духовната и

...
От 6 до 8 септември 2019 г. в духовната и
Коментари Харесай

Организират фестивал България обича младите!“ във Велико Търново

От 6 до 8 септември 2019 година в духовната и историческа столица Велико Търново ще се организира юношески фестивал " България обича младите! # ЗАЕДНО ", ориентиран към всички младежи, които имат желание да споделят своето мнение и да бъдат част от промяната на обществото. По време на фестивала ще бъде предоставена опция на младежите за включване в процесите по създаване на младежките политики, личностно развиване и дейна роля в тяхното използване, и установяване на потребностите и провокациите пред младото потомство в България, които да бъдат директна рекомендация към обществените управляващи в границите на бъдещата Национална тактика за младежта след 2020 година
Активните младежи на възраст от 15 до 29 година могат да се запишат за присъединяване във фестивала до 15 август 2019 година, като изпратят малко мотивационно писмо (до 150 думи) и CV характерност на е-mail: [email protected]. Ненавършилите пълноправие е належащо да приложат декларация от родител за единодушие за присъединяване.
Фестивалът дава обещание да бъде изключително забавен , с изненади, арт начинания, разговор по значими за младежите тематики, така, че гласът на младежта да бъде чут.
Предварителната фестивална стратегия е както следва: 
6 септември – Пристигане и настаняване. Встъпителна сесия.
7 септември – работа по групи, арт-ателиета, концерт. 
8 септември – обобщаване и показване на работата на групите. Отпътуване.
Разходите на участниците (пътни разноски за влак/автобус, хотелско настаняване, храна, материали) са за сметка на плана.
Събитието се оранизира от съдружие „ А-ТЕАМ “ с финансовата поддръжка на Министерството на младежта и спорта посредством Националната стратегия за осъществяване на юношески действия по член 10 а от Закона за хазарта, по план с номер НПИМД-Н2-089/2019 година „ Национална акция за предварителна защита на експанзията – Младежки фестивал „ БЪЛГАРИЯ ОБИЧА МЛАДИТЕ “ #ЗаЕдно! “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР