От 6 до 10 бона броят родните звезди за ринопластика,

...
От 6 до 10 бона броят родните звезди за ринопластика,
Коментари Харесай

Резни ми носа да съм хубава! По 10 бона ръсят ВИП персони за невинаги успешни корекции

 От 6 до 10 бона броят родните звезди за ринопластика, или по-просто казано - интервенцията на носа. Последната ВИП ринопластика, която обиколи медийното пространство, е тази на Джулиана Гани. Тя се подлага за трети път на тежката интервенция. След като през март предходната година пипна нослето за повторно предни Джулиана Гани се похвали се намеса номер 3. Джулката не крие измененията по себе си, даже в противен случай. Малко след възобновяване сподели ремонтирания осезателен орган, с което извини отсъствието си от обществените мрежи напоследък.

Не толкоз открита за персоналния си живот е певицата Десислава. Никой не е заподозря за смяна във външния й тип, до момента в който прочут еластичен хирург от Истанбул не се похвали с нейна фотография в персоналния си профил в Instagram, споделяйки,  че Деси е била негов пациент. Никой не бе забелязал смяната в обонятелния орган на певицата за разлика от този на фолк звездата Преслава.

Преси отряза огромна част от носа си, с което лицето й закупи изцяло нов образ. Наред с утвърждението на почитателите певицата понесе и доста рецензии за решението си.  Преслава обясни на почитателите си, че интервенцията е била наложителна, защото имала здравословен проблем.

Подобно на певицата и някогашната министърка на туризма Николина Ангелкова се подложена на тежка оперативна интервенция поради здравословен проблем и изненада с новата си визия преди повече от месец. Операция на носна бариера се прави когато дегенеративни промени провокират доста затруднено дишане.

На зрелост на сходна интервенция се подложи певицата Силвия Кацарова. Фрапираща смяна се вижда при  фолк певицата Лидия след ринопластиката,  на която девойката се подложи предходната зима. Едва 18-годишна тя легна под ножа в името на хубостта.

Ирен Онтева също се подвежда по модата на дребните изящни нослета. Топмоделът смени визията си преди няколко месеца наподобява отлично с нов нос с съвършена симетричност, написа " Телеграф “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР