От 50 лв. на 30 лв. намаляват стойността на пакет

...
От 50 лв. на 30 лв. намаляват стойността на пакет
Коментари Харесай

30 лв. става преглед на простатната жлеза в Хил клиник

От 50 лева на 30 лева понижават цената на пакет обзор и цялостни проучвания на простатната жлеза през м. юни в Хил клиник. Целта е повече мъже, които са пренебрегвали признаците си през последните два-три месеца да могат да извърнат внимание на здравето си. Уролози на Хил клиник са известни като извънредно опитни експерти, които употребяват най-модерните способи за диагностика и лекуване на болесттите на простатната жлеза.
Пакетът включва цялостен набор проучвания за определяне положението на простатата: ехографско проучване, PSA туморен маркер, ректално туширане и IPSS показател. Ректалното туширане, което е нормална, само че незадължителна част от прегледа може да бъде сменено от деликатна ехография по избор на пациента, споделят от клиниката. Прегледът на простатата с ендоректален високочестотен трансдюсер сканира жлезата и дава явен облик на структурата й. Виждат се съмнителни сектори за рак или за инфектиране на жлезата, дефинират се по-точно нейните граници по отношение на близките тъкани.

Назначава се терапия, която дава отговор на потребностите на съответния пациент като може да бъде медикаментозна или оперативна. Операциите в Хил клиник са безкръвни и без скалпел. Чрез микротънко лазерно влакно се прониква през естествените отвори на тялото и се отстранява увеличената простатна тъкан. Мъжът не усеща нищо по време на процедурата, макар, че не е с цялостна анестезия. Затова и лазерните интервенции са целесъобразни при пациенти, които страдат от диабет, сърдечно-съдови и неврологични болести.

" В Хил клиник имаме щастието да работим с най-хубавата урологична лазерна техника в света. Това за нас като експерти е от изключителна значимост. Освен Зеления лазер в този момент имаме и Холмиум пулсов лазер с неповторими характерности. С него можем в една интервенция да разбием и камъни в мехура, и да премахнем увеличена простатна жлеза. Това е доста потребно защото конкрементите са чест сателит на ДПХ. Всичко това става за към час, според от размера на жлезата и броя на камъните. Мъжете се настаняват в независими стаи за по-голяма сигурност, с цел да нямат контакт с други пациенти. Още на другия ден ги изписваме в чудесно положение. В момента всеки пациент избира да се задържа в болница минимално време, само че единствено при лазерните интервенции това е допустимо. " споделя урологът доктор Александър Боцевски

За връзка с Хил клиник, отделениe Урология: 02 439 3131

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР