От 5 март до края на зимния сезон в курорта

...
От 5 март до края на зимния сезон в курорта
Коментари Харесай

Големи отстъпки от 5 март за скиорите на Пампорово

От 5 март до края на зимния сезон в курорта Пампорово влизат в действие нови по-ниски цени на въжен превоз картата, ски пакетите и хотелското настаняване в петзвездните хотели Орловец и Перелик, оповестяват от Пампорово АД.

Цената на еднодневната въжен превоз карта за възрастен (от 22 до 65 години) става 75 лв., за младежи (от 12 до 22 години) и възрастни над 65 години - 59 лв. и за деца (от 7 до 12 години) - 45 лв.. Лифт картата в пакет с съоръжение ще бъде на цена от 85 лв. за възрастен, 64 лв. за юноша и 50 лв. за дете дневно.

С цел стимулиране на повече интензивности измежду подрастващите, от 5 март Пампорово афишира извънредни пакети за деца и младежи и усилва възрастта в категория юноша от 18 на 22 години. Пълните ски пакети за най-малко два дни, които включват целодневна въжен превоз карта, съоръжение и 4 часа ски образование в група, стартират на цени от 88 лв. за дете и 121 лв. за юноша да ден. Заниманията за най-малките в детската ски градина на ски център Малина ще бъдат на цена 40 лв. полудневно образование и 70 лв. за целодневно образование с включен обяд. Ски услугите се оферират в дрешниците на Пампорово АД.

От 5 март петзвездните хотели Перелик и Орловец също афишират специфични мартенски пакети. До края на сезона гостите на двата хотела могат да се възползват от безвъзмезден детски ъгъл с анимация в хотел Перелик. Резервация може да се направи бързо и елементарно на уеб страниците на хотелите.

Условията за зимни спортове в Пампорово са положителни. В курорта работят 13 лифтови уреди и 15 писти, детски парк на ски център Малина и нов снежен парк на южните писти, които се поддържат и обработват всекидневно. Благодарение на стабилната основа от неестествен сняг, ски зоната през март се чака да бъде постоянна с положителни условия за ски и сноуборд.

И тази година през март Пампорово е хазаин на няколко събития и спортни съревнования. Месецът започва с обичайно за курорта втурване с български трибагреници и носии, с което ще бъде маркиран националния празник 3 март. Младите очаквания ще премерят сили и показват умения в надпревари за купи " Пампорово ", " Амер спортс " и " Радо Янков ", а в края на месеца курортът ще бъде още веднъж хазаин на обичайна зимна студентска универсиада. Зимният сезон в Пампорово се възнамерява да продължи до края на априлската почивка.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР