„От 5 години служа на народа си като евродепутат в

...
„От 5 години служа на народа си като евродепутат в
Коментари Харесай

Новаков с интересни признания след гръмките политически рокади в ГЕРБ

„ От 5 години послужвам на народа си като евродепутат в Белгия, а в последните две от тях съм и родител в България “, това написа евродепутатът от ГЕРБ Андрей Новаков в персоналния си фейсбук профил.

Извънредни политически рокади от ГЕРБ в Пиринско

„ Това са близо 260 седмици без нито един уикенд отвън родината. Повече от 500 полета, повече от 849 000 прелетени километри сред София и Брюксел. Повече от три месеца в аероплан “, пресметна той.

Статусът на Новаков бе във връзка гръмката политическа рокада, която от ГЕРБ направиха през вчерашния ден в Благоевградско .

„ За мен решенито на Политическа Партия ГЕРБ да бъда регионален координатор на Политическа партия ГЕРБ Благоевград значи три неща:

1 оценка за напъните досега;
2 виновна задача занапред;
3 и доверие, което непременно би трябвало да оправдая “, разясни евродепутатът, който към този момент е и регионален ръководител на партията в района .

„ Благодаря на премиера Бойко Борисов за това, че разчита на мен.

И тъй като тъкмо скоро беше Денят на християнското семейство, се надявам, че в случай че се оправя с тази отговорност, ще заслужа някой ден Ема да не ме вини, че е слушала приказките си за лека нощ по телефона “, добави той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР