От 5 до 30 октомври т. г. животновъдите, които са

...
От 5 до 30 октомври т. г. животновъдите, които са
Коментари Харесай

От днес животновъдите доказват реализацията на млякото и млечните продукти

От 5 до 30 октомври т. година животновъдите, които са кандидатствали по схемите за директни заплащания Кампания 2017 година, би трябвало да потвърдят реализацията на млякото и млечните артикули, които са произвели. Документи се подават в регионалните дирекции на Държавен фонд "Земеделие ", оповестиха от финансовата институция.

Разпределянето на новородените телета, които са регистрирани в стопанството на земеделските стопани се постанова единствено при по едно и също време декларирани схеми - за обвързано подкрепяне за месодайни крави и/или юници /СМКЮ/ и - за обвързано подкрепяне за месодайни крави под селекционен контрол-месо /ЕЖСК/, се прецизира в известието.

За претенденти, които имат единствено една декларирана скица от следните: СМКЮ, ЕЖСК /месо/ или ДПЖСК /породи за месо/, не се изисква подаване на декларация по член 27а, алинея 8 от Наредба 3 от 2015 година

Списъци на стопаните, които следва да се явят в отдел "ПСМП " при Областните дирекции на фонд "Земеделие ", са оповестени на адрес: http://www.dfz.bg/bg/dp-2014-2020/-2017/

При попълване на разказа претендентите би трябвало да употребяват съответната бланкова таблица, съгласно регистрацията им в ИСАК - като Физическо лице, Юридическо лице или Едноличен търговец.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР