От 5 до 15 години зад решетките може да влезе

...
От 5 до 15 години зад решетките може да влезе
Коментари Харесай

15 години затвор грозят рецидивиста Георги, обирал и нападал жени

От 5 до 15 години зад решетките може да влезе рецидивистът Георги Тодоров, който нападаше и обираше дами по улиците на Монтана. Мъжът е някогашен пандизчия, пуснат през юни предходната година условно предварително с изпитателен период от 6 месеца, написа " Конкурент ".

След излизането от пандиза дните и нощите на апаша прекосявали в казината и игралните зали. Мъжът не работел, а вземал заеми и изнудвал околните си, с цел да върти ротативките.

На 17 септември, откакто таман бил напуснал една от залите, към 4.20 часа сутринта, Георги забелязал две девойки да пресичат бул. „ Христо Ботев” на пешеходната пътека. Бандитът тръгнал след тях. Настигнал ги и дръпнал едната за косата. Повалил я на паважа, притиснал я с крайници и издърпал от ръката й мобилен телефон „ Самсунг “.

И двете девойки викали за помощ. За благополучие по това време по улицата прекосявали хора, които чули крясъците на девойките. Те видели нападателя и го погнали, само че не съумели да го спипат.

Георги съумял да се отърве от преследвачите си и се прибрал.

Девойките подали сигнал на 112. След няколко дни апашът бил хванат и тикнат в ареста.

Прокуратурата в Монтана към този момент е внесла обвинителния акт и се чака съдът да насрочи делото. Георги е измамен под отговорност за обир в изискванията на опесен рецидив.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР