От 4 септември до 20 октомври ще има промяна в

...
От 4 септември до 20 октомври ще има промяна в
Коментари Харесай

Заради ремонт бързите влакове през Пловдив за Черноморието ще заобикалят през Димитровград

От 4 септември до 20 октомври ще има смяна в придвижването на влаковете по трасето сред гарите Пловдив и Стара Загора, заяви БДЖ на уеб страницата си.

Временната метаморфоза е обвързвана със строителните действия за осъществяването на плана на Национална компания железопътна инфраструктура за рехабилитация на жп линията Пловдив-Бургас в сектора сред Скутаре и Оризово. Около 70 милиона лв. с Данък добавена стойност (63 млн. лева без ДДС) ще коства цялостната рехабилитация на 26-километровата жп права, чиято първа копка бе направена в сряда.

През този интервал всички бързи влакове, които минават в сектора сред Пловдив и Стара Загора, ще се движат през Димитровград. Това са влаковете, които пътуват сред София и Варна, София и Бургас и Пловдив и Варна.

Пътуващите сред гарите Пловдив и Оризово ще бъдат транспортирани с рейсове и по тази причина няма да бъде вероятен транспортът на колела и домашни любимци.

Въведени ще бъдат и промени в разписанията на влакове, които се движат в прилежащи посоки на ремонтирания сектор, за да се обезпечи регулярно напредване и реализиране на връзки с други влакове.
Информация за измененията в разписанията на влаковете, както и за разписанията на рейсовете, ще бъде сложена във всички гари и спирки по този маршрут, както и в електронния справочник на формалната интернет страница на " Холдинг БДЖ " ЕАД (www.bdz.bg).
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР