От 4 февруари ще трябва да разчитаме на интуицията и

...
От 4 февруари ще трябва да разчитаме на интуицията и
Коментари Харесай

Меркурий в Риби от 4 февруари: предстои емоционален и творчески период

От 4 февруари ще би трябвало да разчитаме на интуицията и въображението повече от всеки път, тъй като Меркурий ще се настани в знака на Рибите и ще предложи нов поток на мисълта. Ще бъдем по-разсеяни, а и евентуално ще се чудим за какво по този начин и не разбрахме нещо от диалога или пък ние самите се загубихме в обяснението.

Всичко това идва след будния и даже превъзбуден интервал на планетата във Водолей, когато ни се искаше да пишем и приказваме по едно и също време, с цел да не изпуснем нещо в колектива.

Рибите са последният знак от зодиака – силата на подсъзнанието и недоловимото е с размерите на океан, който чака да ни залее, в случай че не се потопим непринудено. Въпросът е по какъв начин да се случи това, тъй че да изплуваме на повърхността? Водните знаци – Рак, Скорпион и Риби, се свързват с неосъзнатите страхове , само че и с най-високото равнище на сетивност.

Ако усещаме мисълта ни неразбираема, дано се опитаме да разберем какво се пробва да ни каже подсъзнанието. Себеизследването и свързването с въображението ще ни разрешат да открием нови отговори кои сме, по какъв начин споделяме и разсъждаваме.

Меркурий в Риби ще чака от нас и да потърсим място на Нептун (управител на знака) в нашето всекидневие – за едни това ще са медитации или духовна работа, а за други ще бъде повече емпатия. Опитайте се чувате в дълбочина и да разберете от какво в действителност се нуждаят хората към вас. Повече поддръжка? Изслушване? Разбиране? Осигурете го и разкрийте себе си благодарение на думите. Периодът ще носи ентусиазъм на тези, които желаят да изразят креативен себе си през писане. Да не забравяме, че и Венера към момента е в Нептуновия знак и романтиката е във въздуха!
 image2_16x9.png EDNA ОБ(Л)ИЧА: 8 подаръка за Св. Валентин (поръчай през днешния ден с огромно НАМАЛЕНИЕ) На фокус
Меркурий ще ни предизвика да витаем на работното място, до момента в който са приготвяме за ретроградния му интервал от 17 февруари. Добре е още при започване на месеца да сме внимателни към цифрите и дребните букви, тъй като Рибите се вълнуват от други, по-абстрактни неща.

В ретроградния интервал, който ще продължи до 10 март , по традиция ще оставим настрана всички значими документи, нови покупки и поправки. И още веднъж по традиция – доста от нас ще се върнат към всички незавършени за коригиране неща. Най-важното е да се вслушате в себе си и да не забравяте най-древния навигатор – интуицията!

А какво да чака всяка зодия от този интервал – разберете в галерията!

Към зодиите >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР