От 4 февруари по график се допускат присъствените учебни занятия

...
От 4 февруари по график се допускат присъствените учебни занятия
Коментари Харесай

Ето на кои дати кои класове се връщат в училище

От 4 февруари по график се позволяват присъствените образователни занятия за учениците от 5-и до 12-и клас. Това става със заповед на министъра на опазването на здравето, издадена довечера.
Със заповедта се позволяват присъствените образователни занятия и за учениците от 5-и до 12-и клас при спазването на следния график:
 Две асоциации на заведения желаят оставката на министър Ангелов Две асоциации на заведения желаят оставката на министър Ангелов
Сваляме доверието си към Вас като човек! Сваляме доверието си към Вас и като доктор, тъй като сме уверени, че нито един от нас не желае да...
- от 4.02.2021 година до 17.02.2021 година – присъствено се образоват учениците от 7, 8 и 12 клас;
 - от 18.02.2021 година до 2.03.2021 година – присъствено се образоват учениците от 5, 10 и 11 клас;
 - от 4.03.2021 година до 17.03.2021 година – присъствено се образоват учениците в 6, 9 и 12 клас.
От 1 февруари се позволяват визитите в кината, както и присъединяване в занятия на креативното, танцовото и музикалното изкуство, при потребление на 30% от потенциала на пространства и съблюдаване на физическа отдалеченост. От началото на идващия месец фитнесите могат да възобновят работата си при потребление на до 50% от потенциала на пространствата. До 28 февруари са прекратени визитите в заведенията за хранене и забавление, като се позволяват доставки или взимане на храна за дома и офиса. Изключение от възбраната се позволява за заведенията за хранене в местата за настаняване при досегашните условия.
 Отварят фитнесите и учениците се връщат в клас от 4-ти февруари? Отварят фитнесите и учениците се връщат в клас от 4-ти февруари?
От 4-ти февруари в учебно заведение се връщат VII, VIII и XII клас, удостовери здравният министър Костадин Ангелов, написа dnes.bg. Това са 37,5% от...
От 1 март се позволяват визитите в заведения за хранене и развлечения, като се изключи нощни заведения, бар-клубове, пиано-барове, бар-вариете и нощни питейни заведения, при потребление на до 50% от потенциала им, разстояние от 1,5 м. сред облегалките на столове на две прилежащи маси и носене на защитни маски за лице от личния състав. От началото на идващия месец работата си възобновяват и комерсиалните центрове, и МОЛ-овете, като малолетните и малолетни лица имат право да ги посещават, единствено в случай че са съпроводени от родител, настойник/попечител или от друго пълнолетно лице.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР