От 30 януари Huawei, заедно със своите партньори А1, Теленор,

...
От 30 януари Huawei, заедно със своите партньори А1, Теленор,
Коментари Харесай

Huawei пуска 100 броя Mate 30 Pro в комплект с FreeBuds 3 на българския пазар

От 30 януари Huawei, дружно със своите сътрудници А1, Теленор, Виваком, Технополис и Техномаркет, ще пусне на българския пазар Mate 30 Pro в цвят Space Silver в комплект с черни безжични слушалки FreeBuds 3. Предложението е лимитирано до 100 бройки и е съпроводено с Premium Service обслужване, което ще направи първите притежатели на Huawei AppGallery смарт телефон у нас в действителност специфични.



Huawei Mate 30 е композиция от върхови достижения в региона на продуктивността, основана на изкуствен интелект, и на мобилната снимка и видеография, с които стои отпред на теста на мобилни камери DxO Mark. Освен с изключителния си хардуер, Mate 30 Pro се отличава и с това, че е първият флагман, с който Huawei подава поръчка за смяна на статуквото на мобилния пазар. Той се базира на отворената платформа Android 10 AOSP с EMUI 10 без съществуване на Гугъл Mobile Services (GMS). В сърцето на неговата екосистема стои Huawei AppGallery - личният магазин на компанията, в който ще намерите всекидневно увеличаващ се брой приложения от Huawei и трети страни. Те работят с непрекъснато обогатявания набор от софтуерни принадлежности, прочут като Huawei Mobile Services (HMS). HMS стои и в основата на екосистемата от свързани устройства на Huawei и услуги като Mobile Cloud, Themes, Browser и други.



Huawei FreeBuds 3 са безжични случалки с open-fit дизайн, основани на първия личен чип на компанията за носими устройства Kirin A1, който е и първият Bluetooth 5.1 чипсет в света. Те се отличават с първокачествен тон с помощта на своя 14.2mm large dynamic driver, и с интелигентно в двете посоки шумоподтискане. Околният звук се изолира в мечтаната от потребителя степен, а звукът при диалози, излъчен към другата страна на линията, е кристално чист, с помощта на двойката микрофони и датчика за костна осцилация. FreeBuds 3 оферират още безжично зареждане, в това число и непосредствено от Mate 30 Pro, и още голям брой екстри, работещи оптимално с EMUI 10, с който идва смарт телефонът.
У нас Huawei пуска лимитираното си предложение Mate 30 Pro + Free Buds 3 на целесъобразна цена от 1999 лева за свободна продажба или с преференциални абонаментни проекти от мобилните оператори. Количество е лимитирано до 100 броя и първите 100 български консуматори, които ще станат част от новата епоха на пазара на мобилни устройства, ще получат и Premium Service следпродажбено обслужване. То включва еднократна безвъзмездна замяна на екран или заден панел при положение на щета в границите на първите 6 месеца, безвъзмездна доставка от врата до врата за гаранционни поправки, профилирана услуга по горещата линия, както и опция за самостоятелна консултация с механически консултант.



Huawei е компания, насочена към своите консуматори, и самодейно търси тяхното мнение. Тя се концентрира върху развойна активност, с която оптимално бързо да задоволи и надскочи упованията на тези, които са й се доверили. За нея 100-те притежатели на Huawei Мate 30 в България са сътрудници в построяването на нов, по-удобен и първокласен метод на живот, комуникиран като Seamless AI Life. Затова в границите на Premium Service, те получават и опция за присъединяване в изследване на Huawei за потребителското преживяване с Mate 30 Pro. Компанията авансово изрича признателност на всички, които попълнят регистрационната форма на уеб страницата consumer.huawei.com/bg, с която се съгласяват неин екип да се свърже персонално с тях и след отговоряне на заложените им въпроси, да им изпрати подарък Huawei Band 4 в границите на една работна седмица по пощальон на посочения от тях адрес.
Mate 30 Pro с Free Buds 3 и Premium Service с опция за приемане на Huawei Band 4 ще бъде изложен и ще може да се закупи от 30 януари от следните местоположения в София:
Теленор в The Mall на бул. „ Цариградско шосе " 115
А1 в Mall of Sofia на бул. „ Александър Стамболийски " 101
Виваком в Paradise Center на бул. „ Черни връх " 100
Технополис Младост на бул. Околовръстен път " 265
Техномаркет на бул. Цариградско шосе " 92

За въпроси преди или спед покупката можете да се обърнете и към екипа на Huawei непосредствено във Фейсбук, с имейл на https://consumer.huawei.com/bg/contact-us/, на телефон 0800 18818 сред 9 и 18 ч, или онлайн в Центъра за обслужване на клиенти на Huawei на ул. „ Леге " 6.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР