От 30 януари 2018 г. електроразпределителната компания в Североизточна България

...
От 30 януари 2018 г. електроразпределителната компания в Североизточна България
Коментари Харесай

„Електроразпределение Север“ е новото име на „ЕНЕРГО-ПРО Мрежи“

От 30 януари 2018 година електроразпределителната компания в Североизточна България „ ЕНЕРГО-ПРО Мрежи “ АД трансформира името си на „ Електроразпределение Север “ АД. Дружеството подхваща тази стъпка в осъществяване на  условията на европейската Директива 2009/72/ЕО и на българския Закон за енергетиката. От през днешния ден, 30 януари, новата комерсиална марка „ Електроразпределение Север “ АД ще се употребява във всички връзки с институциите и с клиентите на сдружението.

„ Електроразпределение Север “ АД продължава да е част от групата компании на „ ЕНЕРГО-ПРО “. Дружеството поддържа електроразпределителната мрежа в Североизточна България и да обслужва близо 1 100 000 клиента. Запазва се телефонът за връзка при повреди: 0 700 1 61 61. Непроменени остават и адресите на Центровете за обслужване на клиенти в Североизточна България, където клиентите на сдружението могат да декларират услуги, да получават информация и да подават претенции или сигнали

Като водещ вложител в българската енергетика групата ЕНЕРГО-ПРО резервира уговорката си за развиване и непрекъснати вложения в мрежата. ЕНЕРГО-ПРО закупи електроразпределителната мрежа в Севроизточна България през 2012 година Лицензионната територия на „ Електроразпределение Север “ е с размер  близо 30 000 кв. км и обгръща 9 административни области в Североизточна България - Варна, Велико Търново, Габрово, Добрич, Разград, Русе, Силистра, Търговище и Шумен. Компанията ръководи и поддържа електроразпределителна мрежа с обща дължина от 42 185 км.

 

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР