От 30 март приемната за жертви на домашно насилие в

...
От 30 март приемната за жертви на домашно насилие в
Коментари Харесай

Пирогов с денонощна линия за помощ на жертвите на домашно насилие

От 30 март приемната за жертви на домашно принуждение в " Пирогов " дава съвещания отдалечено на " психична отдалечена линия за обслужване при рецесии - 0700 40 150.

В тези сложни времена на обществена изолираност, паника, боязън и неустановеност хората се сблъскват в по-голяма степен с тези отрицателни прочувствени положения и мъчно откриват пътя за справяне с тях. В резултат избират дисфункционални поведенчески модели, които рефлектират върху най-близките в дома. Нарастват напрежението и насилието в домовете. Статистиката демонстрира завишаване на броя на жертвите на домашно принуждение , акцентират от " Пирогов ".

Телефонната линия е отдалечена форма на помощ, предоставяна от „ Приемна за жертви на домашно принуждение “ в границите на УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “. С оглед повишение на сигурността на Вашето здраве и това на експертите се вкарва тази форма на подкрепяне.

Ако сте жертва на домашно принуждение, потърсете ни на „ Психологичната телефонна  линия за обслужване при рецесии “, призованат от болничното заведение.

На телефонната линия жертвите на принуждение могат да получат помощ за сформиране на проект за тяхната сигурност, за отбрана на техните права, както и подпомагане от органите на реда .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР