От 30 март приемната за жертви на домашно насилие в

...
От 30 март приемната за жертви на домашно насилие в
Коментари Харесай

Денонощна телефонна линия за жертви на домашно насилие

От 30 март приемната за жертви на домашно принуждение в болница " Пирогов " дава съвещания да денонощна линия за обслужване - 0700 40 150.
В тези сложни времена на обществена изолираност, паника, боязън и неустановеност хората се сблъскват в по-голяма степен с тези отрицателни прочувствени положения и мъчно откриват пътя за справяне с тях. В резултат избират дисфункционални поведенчески модели, които рефектират върху най-близките в дома. Нарастват напрежението и насилието в домовете. Статистиката демонстрира завишаване на броя на жертвите на домашно принуждение. Това споделят в свое писмо от столичната болница " Пирогов. "
Настоящата телефонна линия е отдалечена форма на помощ, предоставяна от „ Приемна за жертви на домашно принуждение “ в границите на УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “. 
От болничното заведение твърдят, че в случай че сте жертва на домашно принуждение от „ Психологичната телефонна линия за обслужване при рецесии “:
- Ще Ви изслушат и дружно ще създадат оценка на обстановката.
- Ще ви спомагат да получите помощ от органите на реда – приемната работи в съдействие с органите на реда;
- Ще получите консултация и помощ за сформиране на проект за Вашата безопастност – приемната разполога с информация и насочва към услуги, предоставящи безопастност;
- Ще подкрепят процеса по отбрана на Вашите права – консултантите ще Ви оказват помощ в попълването и подаване на документи за отбрана по ЗЗДН;
- Ще партнират в оправянето с отрицателни прекарвания и предложим ефикасни поведенчески модели за преструктуриране на всекидневието по ефикасен метод – това са поредност от съвещания, в които консултантите ще Ви партнират за справяне с отрицателните страсти и разработване на ефикасни тактики за справяне за възстановяване качеството на Вашия живот!
" Сега би трябвало да преосмислим метода си на живот по този начин, че да се усъвършенства „ качеството, съобразено с условията на здравословния естествен метод на живеене “ и да се ограничи темпа на технолигичен стандарт, който поврежда природата. Основният извод, е че има добър късмет за човечеството да преодолее това тестване и да усъвършенства по рационален метод своя жанр на живот! ",  уверени са експертите.
Сериозен растеж на домашното принуждение във Франция
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР