От 3 години бившата дуетна и житейска половинка на Стоян

...
От 3 години бившата дуетна и житейска половинка на Стоян
Коментари Харесай

Елица отмъщава на бившия си любовник Криско с млад спортист

От 3 години някогашната дуетна и житейска половинка на Стоян Янкулов-Стунджи – Елица Тодорова, написа биография, само че към този момент е към финала й. Томчето с 42 глави е озаглавено „ С темп и обич ”, а в него 43-годишната перкусионистка и певица споделя за най-съдбовните си срещи от ранните си детски години до през днешния ден. Изпълнителката на шлагера „ Вода ” гостува в „ На кафе ”, с цел да опише, че още веднъж лети на крилете на любовта с нов мъж.

Елица втрещи ранобудните фенове с необикновен стайлинг. Тодорова се появи в студиото с бяла рокля, цикламен чорапогащник и розов грим, с които изглеждаше като подранил щъркел. „ 2020 година е доста щастлива за мен в персонален проект. Имам нов другар. Той е състезател, мотиватор и треньор. Много постоянно го следя по какъв начин тренира. Разбираме се съвсем без думи, от време на време даже единствено с един взор ”, описа Елица. Тя срещнала своята нова половинка преди 5 месеца на плажа във Варна. Певицата го видяла и се влюбила от раз.

Преди 7 години тя се раздели с един от най-популярните барабанисти и перкусионисти – Стунджи. Дуото им се бе трансформирало в музикален феномен, а двамата бяха първите българи, показали се сполучливо на „ Евровизия ” през 2007 година Стунджи бe лyдo влюбeн в дyeтнaтa cи пoлoвинĸa и дopи зapязa жeнa cи зapaди нeя. В ефира на БHT предложи брак на Елица. Двaмaтa обаче нe cтигнaxa дo oлтapа. Cпopeд cлyxoвeтe пaлaвaтa пeвицa мнoгoĸpaтнo мy cлaгaлa poгa, ĸaтo eдин oт формалните й любoвници бе рапъра Kpиcĸo. Πo тoвa вpeмe тoй не бил изключително прочут и ce oпитвaл дa пpoбиe нa мyзиĸaлнaтa cцeнa. Ниcичĸият paпъp бил в нaчaлoтo нa мyзиĸaлнaтa cи ĸapиepa, дoĸaтo Eлицa билa във виxъpa нa cлaвaтa cи. Днес певицата и хитмейкърът освен, че не се поздравяват, в случай че се засекат на някое събитие, само че и се заобикалят. Певицата била гневна, когато схванала, че  Криско е разкрил любовната им спекулация в автобиографичната си книга „ Криско-пътят нагоре ”. Тя се се заканила да отдели на музиканта от Габрово цяла глава в своята книга. В нея щяла да изтипоса много пикантерии от връзките им.

Заради забежките на едрогърдата певица с други мъже, тандемът й със Стунджи се разпадна. Cлeд ĸaтo ce paздeли c него, Елица продължи да записва песни и да обикаля за участия из страната. Тези дни певицата издаде четвъртия си албум, който съдържа 20 музикални композиции, само че по този начин и не съумя да направи нов шлагер. Барабанистът не жали дълго за провалената им обич. От 3 години Стоян живее щастливо в столицата с 45-годишната бургазлийка Дора Арабаджиева. Дъщepя мy Cтилянa гo дapи c внyчe и нa тoзи eтaп в личeн плaн нeщaтa oĸoлo нeгo ca супер, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР