От 3 декември планетата на движението, документите и общуването Меркурий,

...
От 3 декември планетата на движението, документите и общуването Меркурий,
Коментари Харесай

Наближава Ретрограден Меркурий: Налага се да отложим всички важни дела

От 3 декември планетата на придвижването, документите и общуването Меркурий, за финален път тази година ще промени своето придвижване в противоположна посока.

Ретроградният Meркурий ще стартира да се движи обратно на 3 декември 2017 година и ще продължи по този начин до 23 декември 2017 година

Още в древността хората са забелязали, че планетите забавят своя път измежду звездното небе, сякаш стопират за миг, по-късно потеглят обратно, назад на естественото си придвижване през знаците на зодиака. След това идва миг, когато планетата още веднъж забавя своя ход, стопира за момент, след което още веднъж потегля непосредствено.
 sdfs Unsplash
Когато една планета се движи обратно, назад на естественото си придвижване през зодиака, тя се назовава ретроградна. Разбира се, тези промени в придвижването на планетите са забележими единствено от позицията на земния наблюдаващ, тъй като действително планетите се движат по своите орбити към Слънцето единствено в една посока.

Ето в какво се показва въздействието на ретроградния Меркурий:

Създава безпорядък в връзките. Не можете да намерите хората които търсите, набирате номера по простъпка, губите си телефона (забравяте го). Обаждат ви се хора, за които не сте се сещали от дълго време. Батерията ви свършва в най-неподходящия миг.

Поща (в днешно време – най-много електронна поща) Губят ви се писма. Изпращате писма, без да се закачи атачмънта. Пощата ви се цялостни със спам (повече от обичайното). Забравяте паролата за пощата си. Забравяте да отговорите на значимо писмо. Получавате писма от хора, за които не можете да се сетите от кое място ги познавате.

Затруднения в превоза – тапите са повече от нормалното, рейсове и влакове закъсняват, може да имате и проблеми с персоналния автомобил

Затруднения в общуването – или вас не схващат, или вие не разбирате това, което хората ви приказват. Ако чуете нещо необичайно да се приказва по ваш адрес, не бързайте да се обиждате, най-вероятно не сте разбрали защо тъкмо става въпрос.

Губите (забравяте) си ключовете (документи, химикали и др.)
 sdfs Unsplash
Сещате се (срещате) за другари и познати, които не сте виждали от дълго време.

Закъснявате за срещи, или отлагате такива заради задължения.

Ако ви се постанова да пишете документи или различен текст – допускате повече правописни неточности от нормалното

Ако работите с компютри – загуба (изтриване) на информация. Архивирайте или правете запис на файловете с които работите по-често. Откривате (случайно) остарели файлове, съдържащи скъпа за вас информация

Ако сте предприемач – не подписвайте значими контракти в този интервал. Условията по тях ще се трансформират и предмета на контракта няма да бъде реализиран. Важни срещи и пътувания насрочете за след интервала на назадничавост.

Ако сте търговец – по-слаби обороти, сметките не излизат, касата е на (+) или на (–) съвсем всеки ден.

Ако сте преподавател – чудите се какво им става на учениците, не запомнят нищо от образователния материал, в часовете царува безпорядък, не можете да въведете ред.

Ако сте възпитаник – компликации в образователния развой, не можете да се концентрирате върху материала, който се преподава, забравяте да напишете домашните си. Стига това да не е нещо всекидневно за вас.

Интернет – връзката прекъсва по-често от нормалното, някои страници се зареждат по-бавно, по-трудно намирате това което търсите в GOOGLE.
 Тайна съставна част на прахуляк ни прави още по-красиви Edna предлага Тайна съставна част на прахуляк ни прави още по-красиви
Такси – всички таксита се движат в посока противоположна на вашата (от другата страна на булеварда) или са заети. Централата дава заето. Забравяте ваша движимост в таксито.

Асансьор. Не работи или не успявате да го извикате – все някой се вози в него. По простъпка натискате на различен етаж.

Идват ви на разум странни, само че истински хрумвания. Запишете ги, само че не бързайте със реализирането им

Разбира се няма метод да ви се случат всички от гореописаните събития в интервалите на назадничавост на Меркурий, само че най-малко няколко от тях сигурно.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР