От 29 юни националният превозвач България Еър“ започва да изпълнява

...
От 29 юни националният превозвач България Еър“ започва да изпълнява
Коментари Харесай

България Еър“ с полети три пъти дневно между София и Варна

 От 29 юни националният транспортьор " България Еър “ стартира да извършва сезонните си полети по линията сред София и Бургас. Полетите сред столицата и обичания морски град ще се реализират всеки ден за улеснение на пасажерите.

" България Еър “ продължава да лети постоянно по всичките си европейски линии. Полетите сред София и Варна се извършват по три пъти дневно – заран, следобeд и вечер.

Единствените дестинации, до които са прекратени полетите към 18 юни, са тези, до които към момента има рестрикции за пътешестване - Израел, Русия и Португалия. Полетите до всички останали дестинации се извършват по график и при прецизни хигиенични и организационни ограничения. Повече информация можете да откриететук и тук.

Екипът на " България Еър “ приема извънредно съществено ограниченията за предварителна защита и е основал нужната организация за спокоен, удобен и сигурен полет. Предпазните маски на борда са наложителни както за екипажите, по този начин и за пасажерите.

Самолетите на националния транспортьор се почистват и дезинфекцират със специфични препарати преди всеки полет. Въздухът в пътническата кабина се обновява непрекъснато през моторите, като самолетите на самолетната компания са оборудвани с въздушни HEPA филтри, които филтрират въздуха в пасажерския салон и кабината посредством термична обработка от над 200 градуса. По този метод се отстрани възможна опция от разпространяване на каквато и да било болест по въздушен път (включително COVID-19, SARS и др.).

Повече информация за ограниченията за предварителна защита на борда на " България Еър “ прочетете тук. За детайлности по отношение на полетите на националния транспортьор, следете уеб страницата ни www.air.bg, както и уебсайтовете на летищата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР