От 29 до 31 август Шанхай ще бъде домакин на

...
От 29 до 31 август Шанхай ще бъде домакин на
Коментари Харесай

От 29 до 31 август в Шанхай ще се проведе Световната конференция за изкуствен интелект

От 29 до 31 август Шанхай ще бъде хазаин на Световната конференция за изкуствен интелект (WAIC). Събитието ще се концентрира върху обвързвания образован свят, задействан от развиването на AI технологиите, съгласно уредниците, предава Радио " Китай ".

В рамките на конференцията ще има два форума на върха, където представители на бизнеса, интернационалните организации и водещи учени ще обсъдят развиването на промишлеността за изкуствения разсъдък, нейното приложение и ръководство.

Ще се проведат също и 10 подфорума, които обгръщат тематики като образован логаритъм, чипове и образован хардуер, самостоятелно шофиране и AI + 5G.

Към конференцията ще има изложбена повърхност от 17 000 квадратни метра, на която посетителите ще могат да видят новаторски приложения, свързани с индустриалната екология, приложения на изкуствен интелект в градското обмисляне и ръководство, в самостоятелното шофиране и граничните технологии.

Около 300 компании ще вземат участие в ревюто, а половината от гост-лекторите на конференцията са от чужбина.

През предходната година Шанхай бе хазаин за първи път на Световната конференция за изкуствен интелект. Тогава основните и съпътстващите я конгреси и събития привлякоха 200 000 гости и 72 000 посетители от над 40 страни. До 2020 година градът възнамерява да сътвори шест демонстрационни зони за новаторско приложение на изкуствен интелект и 60 сюжета за неговото използване.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР