От 28-ми септември тази година австралиецът Джок Полфрийман има фейсбук

...
От 28-ми септември тази година австралиецът Джок Полфрийман има фейсбук
Коментари Харесай

Българоубиецът Полфрийман вече мъти бунт срещу правителството и прокуратурата

От 28-ми септември тази година австралиецът Джок Полфрийман има фейсбук страница, която буди основателни въпроси.

Кой и за какво приказва от името на човек, който вместо да лежи в пандиза за убийството на един български юноша, зове за протест против българското държавно управление и прокуратура? След къса инспекция екипът на Tribune.bg е намерил отговори на тези въпроси. Защото тези хора към този момент даже не се крият.

Един от постовете на британски език от деня на основаването на страницата показва “личната” признателност на Полфрийман към неговите български поддръжници. Странното обаче е, че още в своя първи пост “Джок” популяризира митинга против Гешев, който назовава “най-големият митинг в последните две години”.

Лозан Панов се трансформира в юрист на килъра Полфрийман

Разбира се, “Джок” незабавно стартира да споделя на чист български език всички материали в своя отбрана – основно с линкове от медиите на подсъдимия предприемач Иво Прокопиев.

Всеки негов пост е написан с такава граматическа точност и класификация на абзаци и фрази, че всеки българин би му завидял.

Фейсбук изявленията на австралиеца наложително включват фрази като “контролираните медии се пробват да отвлекат вниманието на българите от същинските проблеми в Главната прокуратура и задаващия се Гешев”.

Соросоидите по света и у нас се подвигнаха да избавят килъра Джок

Явно в пандиза “Джок” е придобил умения и по фотошоп, тъй като той напълно професионално основава колажи с физиономиите на основния прокурор, премиера и единствения претендент за нов основен прокурор (на един от тях Сотир Цацаров е изобразен като Дарт Вейдър в “Междузвездни войни”). Австралиецът ловко основава и видеа в своя отбрана – също на чист български език.
 Facebook Facebook
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР