От 27 май започва втория етап от реконструкцията бул.Тодор Каблешков,

...
От 27 май започва втория етап от реконструкцията бул.Тодор Каблешков,
Коментари Харесай

Всички шофьори в столицата да прочетат тази новина!

От 27 май стартира втория стадий от реконструкцията бул. " Тодор Каблешков ", оповестяват от регион „ Витоша “.
Заради това се вкарва краткотрайна организация на придвижването в сектора от бул. " Братя Бъкстон " до бул. " Цар Борис III ".
От 00.00 ч. на 27 май до 24.00 ч. на 5 юли се не разрешава влизането на пътни транспортни средства в двете направления по бул. " Тодор Каблешков " сред локалното пътно платно на бул. " Цар Борис III " и ул. " Майор Горталов ", като ул. " Майор Горталов " остава отворена за придвижване на транспортни средства.
От 00.00 ч. на 6 юли до 24.00 ч. на 25 юли се не разрешава влизането на транспортни средства в двете направления по бул. " Тодор Каблешков " сред локалното пътно платно на бул. " Цар Борис III " и ул. " Майор Горталов ", като ул. " Майор Горталов " е затворена за придвижване на транспортни средства, както и по южната половина от пътното платно на ул. " Тодор Каблешков ", в сектора при вход-изхода за зареждане на магазин.
От 00.00 ч. на 26 юли до 24.00 ч. на 27 август се не разрешава влизането на транспортни средства по южното локално пътно платно на бул. " Цар Борис III " сред ул. " Казбек " и бул. " Тодор Каблешков ", както и в двете направления по бул. " Тодор Каблешков " сред бул. " Цар Борис III " и ул. " Майор Горталов ", като ул. " Майор Горталов " остава отворена за придвижване на транспортни средства.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР