От 27 март 2020 г. (петък), застрахователна компания УНИКА предоставя

...
От 27 март 2020 г. (петък), застрахователна компания УНИКА предоставя
Коментари Харесай

Застраховател пусна свободен достъп до приложението си за медицински консултации


От 27 март 2020 година (петък), застрахователна компания УНИКА дава свободен достъп до новото си уеб приложение MedUNIQA, посредством което всеки може бързо и елементарно да се свърже с доктор. Онлайн консултациите се организират със експерти в следните девет посоки - дерматология, гастроентерология, гинекология, ортопедия, ендокринология, педиатрия, урология, вътрешни заболявания и очни заболявания.

„ Във връзка с изключителното състояние в страната, наложено поради разпространяването на вируса COVID-19, нашата компания реши да поеме разноските на 500 онлайн съвещания, които ще бъдат извършени през платформата ни “, заяви Николай Генчев, основен изпълнителен шеф на УНИКА България.

MedUNIQA дава достъп до медицински експерти за консултиране на положения, които не постановат незабавна здравна помощ. Всеки консуматор, търсещ съвет от експерт, ще би трябвало да попълни въпросник за своето здравословно положение и симптоматиката, в това число може да изпрати фотоси или съпътстващи медицински документи и проучвания.

В рамките на до 6 часа във всеки работен ден или до 12 часа в почивен ден той ще получи лекарска рекомендация от съответния експерт.

След привършване на 500-те безвъзмездни съвещания, приложението ще бъде налично за всички, като запитванията на консуматори със здравна застраховка „ УНИКА за нашето здраве “ ще се покрива от полицата им, както и разноски за медикаменти и проучвания, като клиентът има опция да подаде своята рекламация за обезщетение, от застрахователната компания, в самото приложение.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР