От 27 до 31 октомври 2021 г., зрителите на Българката

...
От 27 до 31 октомври 2021 г., зрителите на Българката
Коментари Харесай

Гледайте Световно първенство по художествена гимнастика по БНТ 3

От 27 до 31 октомври 2021 година, феновете на Българката национална телевизия могат да гледат онлайн международното състезание по художествена гимнастика в Китакюшу, Япония. Всички финали на шампионата и представянето на българските гимнастички феновете могат да гледат по Българска национална телевизия 3, а финалите на обособените многобои и уреди ще бъдат предавани и в ефира на Българска национална телевизия 1.

Участието на ансамбъла по художествена гимнастика на България ще е първото след спечелването на златния орден от Летните олимпийски игри в Пекин тази година и последното в този състав. В самостоятелното показване България ще бъде показана от Боряна Калейн и Татяна Воложанина.

Коментатор на Световното шампионата по художествена гимнастика в ефира на Българска национална телевизия ще бъде спортният публицист Радина Жекова. Представянето на българските участници в самостоятелната конкуренция ще разяснява участничката ни на Игрите в Рио Катрин Тасева, а треньорът на националния ни тим, спечелил международна купа през 2014 година - Ина Ананиева, ще разяснява представянето на ансамблите по време на международното.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР