От 26.08. до 10.09. Меркурий, планетата на разума и комуникациите

...
От 26.08. до 10.09. Меркурий, планетата на разума и комуникациите
Коментари Харесай

Меркурий във Везни: Добър период за изглаждане на конфликти

От 26.08. до 10.09. Меркурий, планетата на разсъдъка и връзките ще минава през знака Везни, най-хармоничния, обективен и консенсусен знак от зодиака.

През интервала ще се стараем да заобикаляме споровете и ще се стремим към естетика във взаимоотношенията си с близките. Голяма част от нас ще са по-отстъпчиви от нормално, както и много по-склонни да виждат противоположната позиция във всяка обстановка. Поради тази причина пребиваването на Меркурий в знака, дава добра причина за разискване на въпроси, които от известно време са мъчителни и натежали. Не е изключено обаче да станем много неуверени и мъчно да взимаме решения, което от своя страна ще ни забавя и обърква на моменти. Така или другояче до момента в който планетата се намира тук, е добре да подхващаме решителни дейности, като сключване на контракти, подписване на покупко-продажби, значими покупки и вложения, подписване на брак, както и разтрогването му. 

Докато Меркурий минава през Везни най-добре ще се усещат въздушните знаци Водолеи, Везни и Близнаци, както и хората с персонални планети или Асцендент в тези знаци. При тях може да се стигне до изчерпване на значими планове и стартирането на нови. Не са изключени също по този начин срещи с значими за тях хора, които могат да допринесат доста за бъдещето им развиване и триумф.

За водните знаци Рак, Скорпион и Риби интервалът ще е доста подобаващ за подмолни сделки и договаряния. При тях може да се чака да имат предпочитание за обособяване от публичния живот и правене на неща в усамотение.

Огнените знаци Лъв, Овен и Стрелец ще имат изгода от обществени контакти и от другари. При тях в действителност е доста значимо да се заслушват, какво им споделят другите, тъй като е доста евентуално някой да ги изненада с брилянтна концепция или с положително предложение.

Земните знаци Козирог, Дева и Телец е допустимо да започват нови партньорства, както бизнес, по този начин и персонални, които с времето да станат в действителност доста печеливши и за двете страни. Във финансов проект нещата се чака да им се получават и да са цялостни с хрумвания, които по един или различен метод ще ги отведат до върха.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР