От 25 юни системата за валидиране с електронни карти ще

...
От 25 юни системата за валидиране с електронни карти ще
Коментари Харесай

От 25 юни ще има валидатори и в маршрутките! От 26 юни хартиеният билет става 1.50 лв.

От 25 юни системата за валидиране с електронни карти ще проработи и в микробусите, обслужващи линии 9 и 9а. На същата дата се прекратява продажбата на всички хартиени абонаментни карти, като клиентите с авансово закупени такива, ще могат да ги употребяват до приключване на периода им.

По този метод системата за електронно таксуване ще обхване всички линии на градския превоз.

В осъществяване на признатия от Общински съвет тарифен проект, от 26.06.2018 година – вторник, цената на хартиения билет за еднократно пътешестване, закупен на борда на транспортното средство към този момент ще бъде 1.50 лева

Промяна на цените на електронните артикули няма да има.

" Бургасбус " приканва всички поданици и посетители на гр. Бургас да употребяват електронните артикули от тарифния проект на Дружеството, съгласно самостоятелните си потребности и желания. Ако към момента не разполагат с електронна карта, искащите могат да се снабдят с такава в касовите ни салони – Транспортна къща, Автогари Юг и Запад, Терминал Меден рудник.

Напомняме на клиентите си, че цената на транспортните документи, заредени в карти на е-носител се резервира:

- билет за пътешестване с прехвърляне до 45 минути (е-портмоне) – 1,30 лева
– билет за пътешестване с прехвърляне до 45 минути (пакет 50) – 1,20 лева
– билет за пътешестване с прехвърляне до 45 минути (пакет 30) – 1,25 лева

Всички употребени пътувания посредством електронни карти са " времеви ", т.е. в границите на 45 минути пасажер може да се трансферира на друго транспортно средство и да се валидира, без това да се регистрира като ново пътешестване. Това важи както за електронните билети, по този начин и за абонаментите на правоимащите жители.

За спомагателни въпроси и съвещания, свързани с опциите на електронната система за таксуване и цените на транспортните документи може да се обадите на телефони 056/831422, 0882455155 или да посетите уеб страницата на Дружеството www.burgasbus.info.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР