От 25 юли до 6 септември Венера ще се движи

...
От 25 юли до 6 септември Венера ще се движи
Коментари Харесай

Венера е ретоградна от Дева към Лъв

От 25 юли до 6 септември Венера ще се движи на противоположен ход, погледната от Земята, сред знаците Дева и Лъв. Това ще се отрази най-много на любовните връзки и финансите.

Ретроградността на Венера най-често е интервал, който връща в живота ни остарели познати или ни кара да се върнем към старите си каузи, които не сме довършили. Възможни е и да се появи остаряла обич, с която връзките са останали неизяснени.

Венера е планетата в астрологията, която дава отговор за хубостта, любовта, връзките, хармонията и изкуството, поради което всички тези сфери ще са уязвими през интервала на назадничавост.

В никакъв случай не би трябвало да се подлагате на съществени козметични процедури или пък да купувате облекла, даже ретоградната Венера ви дава опцията да разчистите дрешника си от това, което към този момент не носите.

 Дева

Не купувайте и творби на изкуството, тъй като е допустимо по-късно те да не ви харесват. Избягвайте да вземате заеми и да харчите огромни суми, а си направете прецизен проект на бюджета.

В атмосферата на работа ще имаме проблеми по отношение на воденето на договаряния, толерантността към непознатото мнение и компромисите.

Най-засегнат от ретроградността на планетата обаче ще е прочувственият живот. Трудно ще направляваме възприятията си и даже хората, които имат желязна самодисциплина, ще робуват на страстите.

Когато Венера е ретроградна, никога не би трябвало да се подписват съществени съюзи като брак, тъй като по-късно хората, които са го създали, ще съжаляват и е доста евентуално да се разведат.

 Лъв

Не е целесъобразно и да се стартира нова връзка, тъй като обраното придвижване на планетата ни заблуждава и след време ще се окаже, че този човек не е подобен за какъвто сме го считали.

Венера ще накара обвързаните да се замислят дали са с верния човек до себе си. Някои ще се сплотят повече през този интервал, а други е допустимо да се разделят.

През ретроградната Венера може да се освободим от всички прочувствени бариери и модели, които ни дърпат обратно.

За хората с креативен специалности интервалът на назадничавост ще е извънредно работлив. Те ще са цялостни с ентусиазъм и непрестанно ще показват творчеството си.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР