От 25 август до 3 септември Nissan показва изцяло електрическото

...
От 25 август до 3 септември Nissan показва изцяло електрическото
Коментари Харесай

Nissan Townstar EV – и за страхотни дейности на открито

От 25 август до 3 септември Nissan демонстрира напълно електрическото ванче Nissan Townstar EV с къмпинг съоръжение за първи път на Caravan Salon 2023 в Дюселдорф. В допълнение към кухненски модул фамилното електрическо транспортно средство се предлага и с покривна палатка, наред с други неща.

Разширението за къмпинг е особено съобразено с електрическата версия на ванчето с висок покрив. Това включва кухненския модул Irmscher i-BOX в задната част на автомобила, който може да се инсталира и демонтира по разнообразни способи. Освен газов котлон с две котлони и мивка с водна връзка има и хладилен бокс с съдържимост четиринадесет литра. В допълнение са включени чекмеджета за кухненски такъми и чекмедже с ножове и работна повърхнина. Модулите за изплакване, готвене и изстудяване могат елементарно да бъдат отстранени поотделно и наново конфигурирани единствено с няколко елементарни стъпки.

Палатката на покрива Maggiolina Airlander Plus Black има спална повърхност от 130 х 210 сантиметра и може елементарно да се повдига с манивела. Алуминиева стълба с регулируема височина ви води през един от двата входа към вътрешността на покривната палатка, в която комфортно се настаняват двама възрастни. Освен всичко друго, тя е оборудвана с мрежи срещу комари на всички отвори, звукопоглъщаща обшивка на покрива и практична лампа на тавана.

Версията за къмпинг на Nissan Townstar EV се предлага с 18-цолови джанти в новия кросов дизайн и гуми за всевъзможни атмосферни условия. Електрическият мотор е с мощ 90 кВт/122 к.с. и 245 Нм въртящ миг. Батерията от 45 кВтч може да се зарежда с AC (до 22 кВт) или DC посредством CCS връзката на автомобила. На станция за бързо зареждане батерията може да се зареди от 15 до 80 % в границите на 37 минути.

Вариантът със система за зареждане от 22 кВт е оборудван и с термопомпа, която затопля дейно купето на автомобила. Вградена е и система за изстудяване на батерията, която усъвършенства експлоатационния живот на тяговата батерия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР