От 24 май - денят, в който започва разхлабването на

...
От 24 май - денят, в който започва разхлабването на
Коментари Харесай

В Северна Македония признаха: До половин месец поне болните от коронавирус ще се увеличават

От 24 май - денят, в който стартира разхлабването на ограниченията в Северна Македония, броят на позитивните случаи се усилва. През този интервал са регистрирани над 40 огромни клъстера в цялата страна. В тях има от 50 до 150 души, написа БГНЕС, базирайки се на организация МИА.
Властите предизвестяват, че броят на инфектираните с COVID-19 хора ще се усили през идващите 10 до 15 дни заради проблемите, които инспекторите срещат на място при работата си - като непредоставяне на точни персонални данни, фиктивен адрес, телефон или имейл, погрешно име, неверна фамилия.
За вчерашния ден има 182 установени нови случая, множеството от които са в Скопие - 107. С това общият брой пациенти в столицата доближава 2 243 случая, а 1 507 са дейни. Починали са още 6 души, двама пациенти от Скопие, двама от Куманово и двама от Тетово.
Общо доказаните случаи на ковид в страната от началото на епидемията е 4 664, броят на възобновените пациенти е 1 836, а умрелите са 216. В момента броят на дейните случаи в страната е 2 612. Досега са осъществени общо 47 793 PCR теста. 
НА ЖИВО: " Последна информация и всичко за ковид, 19 юни "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР