От 24 февруари Русия на практика стана напълно непредвидим енергиен

...
От 24 февруари Русия на практика стана напълно непредвидим енергиен
Коментари Харесай

Юлиян Попов пред Дарик: Фракингът няма да наруши плодородието на нищо

„ От 24 февруари Русия на процедура стана изцяло непредвидим енергиен сътрудник “ изясни енергийният експертЮлиян Попов в “Кой Говори “ по Дарик радио.

„ Всичко това се движи от едно извънредно хазартно държание от страна на Русия… В момента Русия хвърля всички козове “, разяснява още политическия консултант и някогашен министър в Министерство на околната среда и водите.

По думите му Русия от предходната година доставя количества газ до абсолютниядоговорен най-малко и по този начин на процедура манипулира и цената на газа.

Той изясни, че с цел да може Русия да компенсира европейския експорт посредством други пазари, ще й бъдат нужни 10 години за създаване на нужната инфраструктура.

„ В България се развива тезата, че ние надали не не сме се държали добре… Това е доста несериозно “, изясни Попов.

Мнението му е, че България може да осъди „ Газпром “ в този момент, макар че в предишното не го е правила, а е имала благоприятни условия.

„ Газпром не съществува “, изясни той и добави, че това не е естествена комерсиална компания, а се водят договаряния с някакви неразбираеми преговорив Кремъл.

„ Няма от какво да им настръхват косите “, изясни той във връзка с терзанията на жителите като съобщи, че газът съставлява 10-12% от енергийните потребности на страната.

„ Съединени американски щати и Германия са на еднообразно неверен път, когато става дума за енергийната тематика “, изясни специалистът и даде за образец затварянето на централите в Германия и високата й взаимозависимост по отношение на Русия.

„ Фракингът няма да наруши плодородието на нищо “, сподели той и изясни, че въпреки всичко терзанията на жителите би трябвало да се вземат поради.

По думите му потреблението може да се понижи по два метода - посредством лишенияили посредством успеваемост.

Той е на мнение, че страната раздава пари под формата на обезщетения „ на калпак “.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР