От 24 февруари насам очите и ушите на целия свят

...
От 24 февруари насам очите и ушите на целия свят
Коментари Харесай

Каква е истината за здравето на Путин и кой би могъл да го с...

От 24 февруари насам очите и ушите на целия свят са вперени в новините от Украйна. Докато войната в страната продължава с цялостна мощ, пристигна дълго чакано изказване от страна на Русия. Службата за преса и информация към президентството на Руската федерация направи изказване във връзка изказванията за здравословното положение на Путин, написа БГНЕС.

От първия ден на войната до момента бяха направени десетки изказвания за здравето на Путин. Последното изказване за съветския водач беше, че е паднал по стълбите. Според изказванието, учредено на източници в Кремъл, след обзор е открито наблягане в региона на опашната кост и меките тъкани. Според същото изказване съветският водач е бил прегледан, с цел да се види дали здравословен проблем е повода за въпросната обстановка.

Седмици по-късно Русия нарушава за първи път мълчанието във връзка с здравето на Путин.

Службата за преса и информация към президентството на Руската федерация даде следния отговор на заложения въпрос за случая: " По отношение на въпросното питане можем да кажем, че то е изцяло погрешно “.

През последните седмици сътрудник от съветската държавна организация за вътрешна сигурност, Федералната работа за сигурност (ФСБ), разкри времето за живот, който лекарите са определили на Путин.

Според изказванието, изнесено от английския вестник „ Mirror “, лекарите са дали на съветския водач оптимален живот от 3 години.

Макар името на източника да се пази в загадка от съображения за сигурност, зрението на Путин също е претърпяло сериозен спад заради болестта му. В изказването си пред вестника съветският сътрудник дава следните изказвания: `Той се нуждае от листчета с всичко, написано с основни букви, с цел да прочете какво ще каже, когато е по малкия екран. Буквите, написани на тези хартийки, са толкоз огромни, че на всяка страница има единствено по няколко фрази. Състоянието на очите му съществено се утежнява ".

В документи, оповестени по-рано от основаната в Русия изследователска платформа " Проект ", се твърди, че по време на визити при Путин на прага се намират най-малко 5 разнообразни лекари.

В същите документи е включено изказванието, че " експертът по уши, нос и гърло Евгений Селиванов, който е експерт по рак на щитовидната жлеза, постоянно е до съветския водач ".

Според документите, оповестени от изследователската компания, на която е неразрешено да разгласява в Русия, Кремъл отхвърля това. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков дефинира документите като " фикция " и акцентира, че съдържащите се в тях изказвания не отразяват истината.

Кой може да размени Путин?

Според английската преса Михаил Мишустин е най-силният претендент за подмяна на Путин при положение на неговата гибел. Мишустин, който извършва длъжността министър-председател на Русия, е втори след Путин в политическата подчиненост.

Сергей Собянин, актуалният кмет на столицата на страната Москва, също е измежду претендентите.

Николай Патрушев, който от 2008 година е началник на Съвета за сигурност на Русия, е също едно от постоянно споменаваните имена.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР